Säännöllinen perusvoiteiden käyttö vähentää ihon ärsytystä.

Totta. Päivittäinen rasvaus parantaa ihon luontaista suojakerrosta eli läpäisyestettä ja hillitsee ihon tulehtumista. Kokeilemalla ja vuodenaikojen vaihtelut huomioimalla löydät ihollesi parhaiten sopivan voidevaihtoehdon tai kaksikon - kuten Aqualan Duo päivällä ja Ceralan yöllä.

Vesijohtovesi kuivattaa ihoa enemmän kuin järvi- ja merivesi.

Tarua. Järvi- ja meriveteen pulahdetaan yleensä kesällä, jolloin iho voi muutenkin hyvin: aurinko paistaa ja UV-säteet paksuntavat ihon pintakerrosta vahvistaen myös läpäisyestettä. Kuivaihoiselle on voidepesu Aqualan L:llä hyvä vaihtoehto ympäri vuoden.

Monikäyttöinen perusvoide sopii myös hiustenhoitoon.

Totta. Perusvoide sopii sekä elottomien hiusten että kuivan, hilseilevän hiuspohjan pesuun ja kosteutukseen. Esimerkiksi pipokauden päätyttyä tai aurinkoisten kesäpäivien jälkeen voit hieroa Humektania latvoihin ja antaa vaikuttaa hetken. Pese, kuivaa - ja nauti kauniista kiillosta.

Saunomista ei suositella herkkäihoisille.

Tarua. Toisin kuin yleensä luullaan, saunomisen on todettu jopa parantavan ihon kosteudensitomiskykyä. Ota siis lempeistä löylyistä ilo irti: levitä Aqualania kasvoille ja koko vartalolle ennen saunaan menoa. Voide pehmentää tehokkaasti kovettumia ja jättää miellyttävän tunteen iholle.