Ceralan Plus

Ceralan Plus 100 g Tuubi

Hoitava keramidivoide kuivalle ja atooppiselle iholle. Sisältää kosteutta sitovia ja suojakerrosta vahvistavia keramideja ja fosfolipidejä. Mukana myös tehokosteuttavaa glyserolia. 30, 100 ja 500 g

3.7/5
Kiitos palautteestasi!
Ceralan Plus 100 g Tuubi

Ceralan Plus sisältää tärkeitä keramideja sekä fosfolipidejä ja kolesterolia. Kuivassa ihossa näiden määrä on vähäisempi - siksi iho kuivuu ja kutiaa.

Käyttöaiheet: Kuivan, atooppisen ja psoriasis-ihon päivittäiseen hoitoon, sopii kaikenikäisille ja kaikille ihoalueille.

Korvattavuus: Ceralan Plus 500 g pumppupullo on SV-peruskorvattava perusvoide lääkärin määrätessä sitä pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon.

Annostus: levitetään kevyesti voideltavalle ihoalueelle. Käytetään tarpeen mukaan, useimmiten voitelu kaksi kertaa päivässä riittää.

Koostumus: Aqua, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100, Saccharide Isomerate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Citrate, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol.

Pakkaukset: Ceralan Plus 30 g, 100 g ja 500 g pumppupullo

Tutustu myös www.perusvoide.fi

Kosmetiikka