Osallistu liikuntaan ja magnesiumin käyttöön liittyvään kyselyyn!

Alkaako liikuntaharrastuksesi kesän jälkeen vai oletko liikkunut aktiivisesti koko kesän? Vastaa muutamaan nopeaan kysymykseen ja pääset osallistumaan Fiskars Functional Form -salaattivälinesettien (arvo á n.20€) arvontaan. Kisaan voit osallistua 31.8. saakka.

Osallistu kyselyyn!

Ajankohtaiset artikkelit

18.8.2022 Vitamiinit ja hivenaineet

D-vitamiinivalmisteissa on paljon valinnanvaraa. Miten D-vitamiini imeytyy ja mihin D-vitamiinilisän valinnassa tulisi erityisesti kiinnittää huomiota?

Lue lisää
17.8.2022 Hyvä olo

Aivosumulla viitataan oireisiin, jotka voivat liittyä hyvin monenlaisiin vaivoihin. Kyse on harvoin vakavasta sairaudesta.

Lue lisää
10.8.2022 Vitamiinit ja hivenaineet

Ravintolisien käyttö on yleistynyt. Orionin teettämästä segmentointitutkimuksesta selviää, että suosituimpia tuotteita ovat erilaiset vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet.

Lue lisää

Tilaa Itsehoitoapteekin uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla ajankohtaisista kampanjoista, kilpailuista sekä mielenkiintoisista artikkeleista!

Orionin tuotetarjoukset verkkoapteekeissa!

Tutustu verkkoapteekkien ajankohtaisiin Orionin tuotetarjouksiin! Hyödynnä edut ja tilaa tuotteet verkosta jo tänään!

Etsi lähin apteekkisi

Hakutoiminto avaa hakutuloksesi uuteen välilehteen Google Maps -sivustolle. Haulla voit tarkistaa samalla myös monen apteekin aukioloajat. Apteekit itse vastaavat aukioloaikojen ylläpidosta ja oikeellisuudesta.

Tervetuloa Orionin Itsehoitoapteekkiin