Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg appelsiini

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175mg appelsiini 80 tabl. rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on vahva magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan appelsiinin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia.

Magnesiumvalmisteet sopivat urheilijoille ja kuntoilijoille, sillä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki Multivita Magnesiumsitraatti+B6-sarja tuotteet sopivat myös vegaaneille.  Ravintolisä. 

4/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175mg appelsiini 80 tabl. rgb

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan ja hedelmäisen appelsiinin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Helposti suussa hajoavassa purutabletissa on miellyttävä rakenne, eikä se jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Tuotteen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa edistää fyysisestä rasituksesta palautumista.

Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.

Annostus: 1-2 purutabl. / vrk. Suositeltu päiväannos sisältää magnesiumia 175 -350 mg (47-93%*) ja B6-vitamiinia 2-4 mg (143 - 286 mg*). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä, kansi tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkauskoko: 80 purutabl.

*Pharmacy Panel Audit MAT 1/2024

 

 

Ainesosat: magnesiumsitraatti, makeutusaine (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromi (appelsiini), pyridoksiinihydrokloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Vegaaninen,Sokeriton,Maidoton,Liivatteeton (nauta),Liivatteeton (sika),Liivatteeton,Laktoositon,Hiivaton,Väriaineeton,Sulfaatiton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg