Calsorin 500 mg + D3 10 mcg

Calsorin D3 500 mg + 10 mikrog 100

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Kalsiumvalmiste päivittäisen kalsiumin ja D3-vitamiinin saannin varmistamiseen. Helposti nieltävä, puolitettava tabletti sisältää 10 mikrogrammaa kalsiumin imeytymistä edistävää D3-vitamiinia. 100 tabl.

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Calsorin D3 500 mg + 10 mikrog 100

Calsorin on helposti nieltävä kalsiumvalmiste, joka sisältää 500 mg kalsiumia ja 10 mikrog. hyvin imeytyvää D3 -vitamiinia. Kapselin muotoisen tabletin pinta on käsitelty nielemisen helpottamiseksi ja tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

Käyttöaiheet: Päivittäisen kalsiumin ja D3-vitamiinin saannin varmistaminen.

Annostus: 1-2 tablettia niellään riittävän nesteen kera. Suositeltu päivännos sisältää 500-1000mg (63-125%*) kalsiumia ja 10-20 mikrog. (200-400%*) D3-vitamiinia. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Ravintolisä.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkaukset: 100 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Tutustu myös www.calsorin.fi

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, talkki, silloitettu natriumkarboksi-metyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, etyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), päällyste (pintakäsittelyaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsiumsulfaatti, magnesiumkarbonaatit, polyeteeniglykoli, hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), kolekalsiferoli.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg