Beko Strong Neurin 100 tabl

Beko Strong Neurin 100 tabl

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Beko Strong Neurin on vahva B-vitamiiniyhdistelmätabletti, joka sisältää kolmea erilaista hermostolle tärkeää B-vitamiinia. B1,-B6 ja B12-vitamiinit yhdessä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Pienikokoinen tabletti on helppo niellä riittävän nesteen kera. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.  

Suositeltu päiväannos, 1 tabletti, sisältää;

  • 150 mg B1-vitamiinia
  • 25 mg B6-vitamiinia 
  • 40 mikrog. B12-vitamiinia

3.3/5
Kiitos palautteestasi!
Beko Strong Neurin 100 tabl

Beko Strong Neurin on edullinen ja vahva B-vitamiiniyhdistelmätabletti, joka sisältää kolmea hermostolle tärkeää B-vitamiinia. B1,-B6 ja B12-vitamiinit yhdessä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Suositeltu päiväannos, 1 tabletti, sisältää 150 mg B1-vitamiinia, 25 mg B6-vitamiinia ja 40 mikrog. B12-vitamiinia.

Annostus: Aikuisille 1 tabl / vrk niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää

Käyttöaihe: B1,B6 ja B12-vitamiinin riittävän saannin varmistaminen

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton ja makeutusaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.  

Käyttöaiheet: B1, B6- ja B12-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), tiamiinimononitraatti, B12-vitamiini, B6-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).  B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg, joka ylittyy tämän tuotteen kohdalla. Ei pitkäaikaiseen käyttöön. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Sokeriton,Vegaaninen,Sulfaatiton,Makeutusaineeton,Maidoton,Liivatteeton (nauta),Liivatteeton (sika),Liivatteeton,Laktoositon,Hiivaton,Gluteeniton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg