Movex Ice kylmägeeli

Orion Movex Ice Kylmageeli 150ml

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

MOVEX™ ICE kylmägeeli helpottaa kiputilojen hoitoa. Kylmähoito on tehokas ja perinteinen apu lihas- ja nivel- ja reumakipuihin. Se lievittää työperäisiä, urheiluvammoista tai tapaturmista johtuvia lihas- ja nivelkipuja.

4/5
Kiitos palautteestasi!
Orion Movex Ice Kylmageeli 150ml

MOVEX ICE kylmägeeli sopii työperäiseen tai urheiluvammoista johtuvaan lihas- ja nivelkipuun.

Tuote-edut:

  • CE merkitty, lääkinnällinen laite lihas-ja nivelkipujen hoitoon
  • Lievittää työperäisiä, urheiluvammoista tai tapaturmista johtuvia lihas- ja nivelkipuja
  • Nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen 
  • Voi käyttää kipualueelle 3-4 kertaa päivässä
  • Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Tärkeät aineet: mentoli ja etanoli viilentävät ihoa ja lieventävät kipua.

Käyttö: Aikuisille ja yli 6-vuotiaille. Levitä kylmägeeliä kipualueelle 3-4 kertaa päivässä. Jos kipu pahenee tai jatkuu pitkään, ota yhteys lääkäriin. Vain ulkoiseen käyttöön.

Pakkauskoko: 150 ml

Huomioitavaa: Vältä geelin joutumista silmiin, haavoihin tai limakalvoille

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: vesi, etanoli, mentoli, eukalyptusöljy, karbomeeri, glyseroli, trietanoliamiini, alkyyliakrylaattiristipolymeeri, CI 42090.

CE-merkitty lääkinnällinen laite

MOVEX® ICE -kylmägeeli lievittää esimerkiksi työperäisiä tai urheiluvammoista johtuvia lihas- ja nivelkipuja. Vähentää nivelten turvotusta ja tulehdusta venähdysten, nyrjähdysten ja rasitusvammojen yhteydessä. Laukaisee niskan, hartioiden, alaselän ja raajojen lihasten jännitystä. Voit nopeuttaa lihasten palautumista levittämällä MOVEX® ICE geeliä kohdealueelle heti rasituksen jälkeen.

Käyttöohje: Aikuisille ja yli 6-vuotiaillelapsille. Levitä kylmägeeliä kipualueelle 3–4 kertaa päivässä. Jos kipu pahenee tai jatkuu pitkään, ota yhteys lääkäriin. Säilytä huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa. Ulkoisesti. Vältä geelin joutumista silmiin, haavoihin tai limakalvoille.

Valmistusaineet: vesi, etanoli, mentoli, eukalyptusöljy, karbomeeri,glyseroli, trietanoliamiini, alkyyliakrylaattiristipolymeeri, CI 42090.

Valmistaja:
Orion Corporation
Orionintie 1
102200 Espoo


MOVEX® ICE -kylande gel lindrar t.ex. muskel- och ledsmärtor som beror på arbets- eller idrottskador. Minskar uppkomsten av svullnad och inflammation i leder vid sträckningar, stukningar och belastningsskador. Lättar muskelspänning i nacke, skuldor, ländrygg och extremiteter. Du kan påskynda muskelåterhämtning genom att stryka på MOVEX® ICE gelen på önskat område genast efter ansträngning.

Bruksanvisning: För vuxna och barn över 6 år. Stryka på kylgelen på smärtsammt område 3–4 gånger omdagen. Om smärtan förvärras eller är ihållande, kontakta läkaren. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. För utvärtes bruk. Förhindra gelen från att komma i kontakt med ögon, sår eller slemhinnor.

lngredienser: vatten, etanol, mentol, eukalyptusolja, karbomer, glycerol, trietanolamin, alkylakrylatkorspolymer, CI 42090.

Tillverkare

Orion Corporation

Orionvägen 1

02200 Esbo


CE-merkki.jpg

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Tutustu Movex tuoteperheeseen