Favora kiinteyttävä ja silottava seerumi

Favora Kiinteyttava Seerumi RGB

Ihoa kiinteyttävä, silottava ja kosteuttava seerumi saa ihon tuntumaan tehokosteutetulta ja täyteläisen kimmoisalta. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Vegaaninen.

3.5/5
Kiitos palautteestasi!
Favora Kiinteyttava Seerumi RGB

Ihoa silottavan, kiinteyttävän ja kosteuttavan seerumin peptidiyhdiste auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista. Hyaluronihapon kolme eri muotoa saavat ihon tuntumaan tehokosteutetulta ja täyteläisen kimmoisalta. Niasiiniamidi auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyeroja sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Öljytön koostumus.

Käyttö: Levitä aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoidetta.

Tutkittua tehoa:

Kliinisesti testattu*  

  • Kiinteyttävä vaikutus havaittu 95%:lla testihenkilöistä kuukauden käytön jälkeen.

Testaajien itsearviointi**

  • 97% koki ihonsa kosteutetuksi.
  • 96% koki ihon joustavuuden palautuneen.

*Kliininen testi In-vivo, n=26, Clinical Evaluation of the Cutaneous Acceptability and Efficacy - Use Test Under Dermatological Control, Study Report #21E2296

** Testaajien itsearviointi 56 päivän käytön jälkeen (Clinical Evaluation of the Cutaneous Acceptability and Efficacy - Use Test Under Dermatological Control, Study Report #21E2296)

 

Palmitoyl Tripeptide-38 stimuloi ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Auttaa kiinteyttämään ja täyteläistämään ihoa sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita.

Hyaluronihapon kolme eri muotoa: 

  • Natriumhyaluronaatti (SODIUM HYALURONATE) on hyaluronihapon suola ja tällä suolalla on pienempi molekyylipaino (ja koko) kuin hyaluronihapolla, jolloin se tunkeutuu syvemmälle ihoon. Auttaa ihoa pitämään kosteuden ihon sisällä ja näin ihon läpi haihtuva kosteus pienenee.
  • Ristisillotettu natriumhyaluronaatti (SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER ) tämäkin on pienimolekyylipainoinen, syvemmälle ihoon tunkeutuva muoto. Verkkomainen ristisilloitettu rakenne pystyy pidättämään kosteutta ihossa ja luovuttamaan sitä pitkäkestoisesti.
  • Hydrolysoitu hyaluronihappo (HYDROLYZED HYALURONIC ACID ) on matalan molekyylipainon hyaluronihappo, jossa toistuvien polymeeriyksiköiden määrää on pienempi kuin tavallisessa hyaluronihapossa. Tämä on molekyylikooltaan suurempi, joten toimii erinomaisena pintakosteuttajana ja ihon suojaajana.

Niasiiniamidi (B3-vitamiini) auttaa silottamaan pieniä juonteita, palauttamaan ihon elastisuutta sekä kirkastamaan ihon sävyä.

Pakkaus: 30 ml

Ainesosat: Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Pullulan, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Disodium Edta, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Hydroxide, Palmitoyl Tripeptide-38 Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Kosmetiikka

Vegaaninen
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg