Biorion stimuloiva hoitoneste

Biorion-stimuloiva-hoitoneste-hiuspohjalle-rgb

Uutta elinvoimaa hiuksille! Stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvuaerityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

4.1/5
Kiitos palautteestasi!
Biorion-stimuloiva-hoitoneste-hiuspohjalle-rgb

Auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvua erityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla. Tuote täydentää erinomaisesti sisäisesti nautittavan Biorion hiusravintolisän vaikutusta. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

 

Käyttö: Annostellaan suoraan nokkapullosta päänahkaan, joko pestyihin tai pesemättömiin hiuksiin ja hierotaan kevyesti. Ei huuhdella pois. Sopii päivittäiseen käyttöön.

 

Pakkaus: 150ml

Ainesosat: Aqua, Alcohol Denat., Propanediol, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Glycerin, Caffeine, Larix Europaea Wood Extract, Zinc Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycine, Sodium Metabisulfite, Glycolic Acid, Ethylhexylglycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Denatonium Benzoate, Parfum, Polyacrylate Crosspolymer-11, Phenoxyethanol Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

   

Kosmetiikka

Vegaaninen