Apteekkikosmetiikka

Apteekkikosmetiikka on tutkittua, herkälle ja allergiselle iholle sopivaa kosmetiikkaa. Orionin apteekkikosmetiikka –sarjoista löytyy sopivia tuotteita sekä kasvoille että vartalolle.

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisten tarpeisiin. Favora-tuotteiden ainesosat ovat puhtaita, tarkkaan valittuja ja ihon hyvinvointia edistäviä. Ilmatiiviit pumppupakkaukset ovat hygieenisia eivätkä päästä avattunakaan pakkaukseen epäpuhtausksia. Favora-sarjaan kuuluu 18 tuotetta, jotka ovat kaikki saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnusta.

Sebamed on ihonhoitosarja, jonka puhtaat ja farmaseuttista laatua olevat raaka-aineet ylläpitävät ihon hyvinvointia. Sebamed-sarjan pH on ihoystävällinen 5,5. Sarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja valikoimasta löytyy tuotteita erilaisille ihotyypeille pesuun, puhdistukseen ja kostetukseen.

Bellavita on tuttu useille sukupolville. Yli 60 vuoden kokemuksella Bellavita hoitaa aikuista ihoa tarjoten tehokasta kosteutusta ja kiinteyttävää elinvoimaa jokaiseen päivään. Voiteita on saatavilla miedosti tuoksuvina sekä hajusteettomina.