Valitse yli 100 Orionin tuotteen joukosta sinulle sopivimmat

Hyödynnä keräilykampanja ja täydennä hyvinvoinnin varastosi. Kokosimme vinkkejä ja linkkejä, jotta löytäisit helposti sinulle ja läheisillesi sopivimmat keräilytuotteet. 

Keräilyvinkkejä, siirry suoraan sinua kiinnostavaan osioon

Keräilykampanjassa ovat mukana Orionin normaalihintaiset 9 euron hintaiset itsehoitotuotteet.* Kampanja ei koske kuitenkaan lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

image24ve.pngLöydät lisää keräilyn piiriin kuuluvia valmisteita Itsehoitoapteekin tuotteet-osiosta, johon ne on merkitty keräilytuote-merkillä.

Voit myös käyttää suodatinta, jolla voit hakea keräilytuotteita.

Keräilytuote.png

*Huom! Apteekki hinnoittelee kampanjan tuotteet itsenäisesti ja päättää siten viime kädessä keräilykampanjaan sisällyttämisestä.

Huhtikuun keräilysuosikit

Biorion_sarja_v9.jpg
MV_magnesium_v5.jpg
Favora_v7.jpg
Bevita_Eye_v5.jpg

Vinkit ihonhoitoon

Vinkit ihonhoitoon

Orion perusvoiteet hoitavat ihoa päästä varpaisiin. Valitse oma ihotyyppisi ja katso voidesuositukset eri ihoalueille. Sebamed-tuotesarjasta löytyvät pesunesteet ja hoitotuotteet, joilla kaikilla on ihoystävällinen pH 5,5.

Apteekkikosmetiikkasarja Favora huolehtii kasvojen ihon hyvinvoinnista ilman turhia ainesosia. Bellavita ja Bella -retinolivoiteet tekevät ihostasi ihanan pehmeän. Ne sopivat päivittäiseen ihonhoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Katso kaikki keräilykampanjan ihonhoitotuotteet täältä.

Vitamiinivinkit

Elinvoimaa ja virtaa vitamiineista

Orionin monipuolisesta vitamiinivalikoimasta löydät sopivat tuotteet itsellesi sekä perheellesi. Monipuolisten ja laadukkaiden vitamiinivalmisteiden koostumukset perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Multivita on suomalaisille suunniteltu monivitamiini, josta löytyy omat valmisteet niin aikuisille kuin lapsillekin. Kotimaiset DeviSol-valmisteet turvaavat päivittäisen D-vitamiinin saannin helposti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu purutabletteja eri makuvaihtoehdoilla ja eri vahvuuksilla.

Tutustu keräilykampanjaan kuuluviin vitamiinivalmisteisiin täällä.

Hyvinvointia koko keholle

Movex-tuotteisto tukee aktiivista elämäntapaa. Urheilijoille sopivat monivitamiinit ja hivenaineet löytyvät Multivitan kattavasta valikoimasta.

Biorion-ravintolisä auttaa huolehtimaan hiustesi ja kynsiesi hyvinvoinnista.

Bevita Eye -tuoteperhe kosteuttaa kuivia silmiä, jotka oireilevat usein kutinalla, kirvelyllä, roskan tunteella, punoituksella, valonarkuudella ja näkökyvyn vaihtelulla.

Uniqu on ravintolisäsarja naisille. Sarjasta löydät hehkua iholle, tukea vastustuskykyyn ja stressinsietoon sekä tasapainoa vaihdevuosiin.

Ravintolisä Melatoniini Orion tarjoaa luotettavaa apua nukahtamiseen.

Ravintolisäsarja naisille