Valitse yli 100 Orionin tuotteen joukosta sinulle sopivimmat

Hyödynnä keräilykampanja ja täydennä hyvinvoinnin varastosi. Kokosimme vinkkejä ja linkkejä, jotta löytäisit mahdollisimmat helposti sinulle ja läheisillesi sopivimmat keräilytuotteet satojen keräilytuotteiden joukosta.

Keräilyvinkkejä, siirry suoraan sinua kiinnostavaan osioon

Keräilykampanjassa ovat mukana Orionin normaalihintaiset 9 euron hintaiset itsehoitotuotteet.* Kampanja ei koske kuitenkaan lääkkeitä, sv-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita.

image24ve.pngLöydät lisää keräilyn piiriin kuuluvia valmisteita Itsehoitoapteekin tuotteet-osiosta, johon ne on merkitty keräilytuote-merkillä.

Voit myös käyttää suodatinta, jolla voit hakea keräilytuotteita.

Keräilytuote.png

*Huom! Apteekki hinnoittelee kampanjan tuotteet itsenäisesti ja päättää siten viime kädessä keräilykampanjaan sisällyttämisestä.

Vinkit ihonhoitoon

Vinkit ihonhoitoon

Orion perusvoiteet hoitavat ihoa päästä varpaisiin. Valitse oma ihotyyppisi ja katso voidesuositukset eri ihoalueille. Sebamed-tuotesarjasta löytyvät pesunesteet ja hoitotuotteet, joilla kaikilla on ihoystävällinen pH 5,5.

Apteekkikosmetiikkasarja Favora huolehtii kasvojen ihon hyvinvoinnista ilman turhia ainesosia. Bellavita ja Bella -retinolivoiteet tekevät ihostasi ihanan pehmeän. Ne sopivat päivittäiseen ihonhoitoon, varsinkin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Katso kaikki keräilykampanjan ihonhoitotuotteet täältä.

Vitamiinivinkit

Elinvoimaa ja virtaa vitamiineista

Orionin monipuolisesta vitamiinivalikoimasta löydät sopivat tuotteet itsellesi sekä perheellesi. Monipuolisten ja laadukkaiden vitamiinivalmisteiden koostumukset perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Multivita on suomalaisille suunniteltu monivitamiini, josta löytyy omat valmisteet niin aikuisille kuin lapsillekin. Kotimaiset DeviSol-valmisteet turvaavat päivittäisen D-vitamiinin saannin helposti ja luotettavasti. Sarjaan kuuluu purutabletteja eri makuvaihtoehdoilla ja eri vahvuuksilla. Uutuutena dinon muotoiset purutabletit.

Tutustu keräilykampanjaan kuuluviin vitamiinivalmisteisiin täällä.

Vinkit flunssakauteen

Apua flunssan ensioireisiin

Posivil Fluzink on sinkkiasetaatti-imeskelytabletti flunssan oireiden varhaiseen hoitoon. Tabletit lieventävät oireita ja lyhentävät niiden kestoa.

Nasolin Flustopper on nenäsuihke, joka pysäyttää flunssan etenemisen ja lyhentää taudin kestoa. Aloita käyttö heti flunssan ensioireiden lähtien.

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet hoitavat ja kosteuttavat tehokkaasti kuivaa nenää. Valikoimassa on tuoksuton nenäsuihke sekä kaksi tuoksullista vaihtoehtoa: hedelmäinen sitruuna-mentoli ja raikkaan eteerinen timjami-eukalyptus.

Tutustu muihin keräilykampanjaan kuuluviin itsehoitovalmisteisiin täällä.

Hyvinvointia koko keholle

Movex-tuotteisto tukee aktiivista elämäntapaa. Urheilijoille sopivat monivitamiinit ja hivenaineet löytyvät Multivitan kattavasta valikoimasta.

Biorion-ravintolisä auttaa huolehtimaan hiustesi ja kynsiesi hyvinvoinnista.

Bevita Eye -tuoteperhe kosteuttaa kuivia silmiä, jotka oireilevat usein kutinalla, kirvelyllä, roskan tunteella, punoituksella, valonarkuudella ja näkökyvyn vaihtelulla.

Bevitamed Täishampoo taltuttaa ja ennaltaehkäisee täitartunnat. Bevita Ennaltaehkäisevä täishampoo on tarkoitettu vain uusien tartuntojen ehkäisyyn.

Ravintolisä Melatoniini Orion tarjoaa luotettavaa apua nukahtamiseen.