Nasolin A-vitamin

Nasolin Avitamin Pakkaukset&pullo 3tuotetta

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat kosteuttavia ja hoitavia seesamiöljypohjaisia nenäsuihkeita kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet sopivat aikuisille ja yli kaksivuotiaille lapsille. Valmisteiden sisältämä A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista ja tervehtymistä. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat säilöntäaineettomia. Ne on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Valikoimassa on tuoksuton nenäsuihke sekä kaksi tuoksullista vaihtoehtoa:  hedelmäinen sitruuna-mentoli ja raikkaan eteerinen timjami-eukalyptus. Varmista tuotteen sopivuus apteekissa. Tutustu huolellisesti käyttöohjeeseen. Saatavissa apteekeista. CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja Pharmia Oy.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Nasolin Avitamin Pakkaukset&pullo 3tuotetta

Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat pitkäaikaisesti vaikuttavia, kosteuttavia ja hoitavia nenäsuihkeita. Vaikuttavat aineet ovat seesamiöljy ja A-vitamiini. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet sopivat aikuisille ja yli kaksivuotiaille lapsille kuivan nenän hoitoon. Ne edistävät nenän limakalvon solujen uusiutumista, kosteuttavat ja hoitavat kuivaa ja karstaista nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihketta suihkutetaan nenään tarvittaessa 1-3 suihkausta 2-3 kertaa päivässä. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet ovat säilytysaineettomia. Ne on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Valikoimaan kuuluu tuoksuton sekä kaksi tuoksullista nenäsuihketta.  Tuoksuina ovat sitruuna-mentoli ja timjami-eukalyptus.

Koostumus:  Seesamiöljy, piidioksidi, A- ja E -vitamiini. Lisäksi aromiaineet: Nasolin A-vitamin timjami-eukalyptus: eukalyptusöljy ja timjamiaromi. Nasolin A-vitamin sitruuna-mentoli: sitruunaöljy ja mentoli.

 

CE-merkitty lääkinnällinen laite

Nasolin A-vitamin_pakkausseloste_CE.JPG

NASOLIN A-vitamin
NASOLIN A-vitamin, Timjami-Eukalyptus
NASOLIN A-vitamin, Sitruuna-Mentoli
Suihke kuivalle nenälle

KÄYTTÖTARKOITUS: Nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän kuivia limakalvoja. Tuote edistää nenän epiteelin uusiutumista ja on suunniteltu vaikuttamaan pitkäaikaisesti nenän limakalvoilla.
KOOSTUMUS: Seesamiöljy, piidioksidi, A- ja E-vitamiini. Säilytysaineeton.
Lisäksi aromiaineet: NASOLIN A Timjami-Eukalyptus: eukalyptusöljy ja timjamiaromi. NASOLIN A Sitruuna-Mentoli: sitruunaöljy ja mentoli.

Nasolin A-vitamin_pakkausseloste_käyttöohjekuvat.JPGKÄYTTÖOHJE: Ravista pulloa ennen käyttöä. Poista suojakorkki pullon kärjen päältä (kuva 1). Laita etu- ja keskisormi suihkepumpun siivekkeelle sekä peukalo pullon pohjaa vasten (kuva 2). Paina alaspäin ja sumuta pari kertaa ilmaan. Käytä painaessasi suojaa, esim. talouspaperia, jotta et tahraa tuotteen sisältämällä öljyllä vaatteita tai seiniä. Tarpeen vaatiessa niistä nenä.

Tämän jälkeen annostele tuotetta ohjeen mukaisesti. Pidä pulloa kuvan 3 osoittamalla tavalla pystyasennossa ja aseta suihkepullon kärki toiseen sieraimeen. Hengitä rauhallisesti sisään ja suihkauta tuotetta 1–3 kertaa eri puolelle sierainta.

Käytön jälkeen kuivaa suihkeosa esim. talouspaperilla.
Aseta muovikorkki takaisin paikalleen.
Tukkoisuuden tunne on normaalia.

Tuote on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.
Nenäsuihke sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Ei alle 2-vuotiaille.

ANNOSTUSSUOSITUS: 1–3 suihkausta tarvittaessa molempiin sieraimiin 2–3 kertaa päivässä.
HAITTAVAIKUTUKSET: Ei tunnettuja haittavaikutuksia.
SÄILYTYS: Säilytä pullo suljettuna huoneenlämmössä. Suojaa tuote auringonvalolta. Avattu nenäsuihke säilyy 12 viikkoa.

VAROITUKSET:

 • Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen seesamiöljylle tai jollekin muulle tuotteen ainesosalle.
 • Tuotetta ei tule käyttää pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
 • Ei lasten ulottuville.
 • Vältä tuotteen joutumista silmiin.
 • Älä käytä tuotetta, jos pullo ei ole ehjä.
 • Älä yritä suurentaa suihkepumpun reikää.
 • Jos haittavaikutuksia ilmenee, keskeytä tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

MARKKINOIJA: Orion Oyj, PL 65, 02101 Espoo
VALMISTAJA: Pharmia Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula

image9vgl56.png

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg