Hiusten hyvinvoinnista kannattaa huolehtia läpi elämän. Lue, miten ihmisen yleiskunto näkyy myös hiuksissa ja miten voit hoitaa hiuksiasi oikein.

Hiusten hyvinvointi

Näytä kaikki kategoriat
Pitkä tukka
10.6.2020

Haaveiletko pitkistä hiuksista, tai ainakin nykyistä pidemmistä? Vaikka geenit määräävät hiusten kasvuvauhdin, hiusten kasvua voi tukea erin tavoin. Moni asia vaikuttaa siihen, kuinka kauan hiusten kasvatus kestää.

Lue lisää
19.8.2019

Biotiini on elimistön tiimipelaaja, joka tehostaa monien muiden aineiden vaikutuksia. Se on tärkeä esimerkiksi hiusten ja kynsien kuntoon vaikuttavan keratiinin synnyssä.

Lue lisää
21.5.2019

Moni tuskailee ohenevien ja huonokuntoisten hiusten kanssa. Terveet hiukset ovat useimpien tavoite, vaikka hiusten kasvatus ja pitkät hiukset eivät olekaan kaikkien juttu. Hiusten kuntoon voi vaikuttaa paljon itse.

Lue lisää
Hyvä hiuspäivä koko talven
3.1.2019

Kylminä vuodenaikoina pakkaset ja kuiva sisäilma rasittavat hiuksia. Pipokauden aikana hiukset kaipaavat jopa enemmän huolenpitoa kuin kesällä.

Lue lisää
15.1.2018

Haaveiletko hyväkuntoisista ja vahvoista hiuksista? Onko ongelmana elottomuus ja samea väri, vaikka ylläpidät terveellisiä elämäntapoja?

Lue lisää
12.2.2015

Moni pesee hiuksia liian usein, omaan hiuslaatuun sopimattomilla tuotteilla tai liian kovin ottein.

Lue lisää
12.2.2015

Hyvä yleiskunto näkyy myös hiuksissa. Terveellä keholla on paremmat mahdollisuudet saada kruunukseen kauniit kutrit.

Lue lisää
12.2.2015

Vaativissa oloissa hiukset kaipaavat enemmän hoitoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Lue lisää