Hiusten hyvinvoinnista kannattaa huolehtia läpi elämän. Lue, miten ihmisen yleiskunto näkyy myös hiuksissa ja miten voit hoitaa hiuksiasi oikein.

Hiusten hyvinvointi

Näytä kaikki kategoriat
 
21.6.2022

Hiukset voivat kesällä paremmin kuin muina vuodenaikoina. Niitä ei kuitenkaan kannata haurastuttaa auringossa tai saunan kuumuudessa.

Lue lisää
 
21.4.2021

Miten saada hiukset kasvamaan ja voimaan hyvin? Esimerkiksi stressi heijastuu myös hiuksiin, samoin päänahan huono verenkierto. Arjen pienillä valinnoilla ravintoa, pesua ja kampausta myöten voit tehdä paljon hiustesi hyväksi.

Lue lisää
 
8.9.2020

Aivan arkinen hiustenpesu on ratkaisevaa hiusten terveydelle ja kauneudelle. Ei ole samantekevää, millaista shampoota käytät tai miten usein peset.

Lue lisää
 
10.6.2020

Haaveiletko pitkistä hiuksista, tai ainakin nykyistä pidemmistä? Vaikka geenit määräävät hiusten kasvuvauhdin, hiusten kasvua voi tukea erin tavoin. Moni asia vaikuttaa siihen, kuinka kauan hiusten kasvatus kestää.

Lue lisää
 
19.8.2019

Biotiinilla on tärkeä rooli hiusten kuntoon vaikuttavan keratiinin synnyssä.

Lue lisää
 
21.5.2019

Terveet hiukset ovat useimpien tavoite, vaikka hiusten kasvatus ja pitkät hiukset eivät olekaan kaikkien juttu. Hiusten kuntoon voi vaikuttaa paljon itse.

Lue lisää
 
3.1.2019

Kylminä vuodenaikoina pakkaset ja kuiva sisäilma rasittavat hiuksia. Pipokauden aikana hiukset kaipaavat jopa enemmän huolenpitoa kuin kesällä.

Lue lisää
 
15.1.2018

Haaveiletko hyväkuntoisista ja vahvoista hiuksista? Onko ongelmana elottomuus ja samea väri, vaikka ylläpidät terveellisiä elämäntapoja?

Lue lisää