Liinus

Kotimaisesta pellavasta patentoidulla menetelmällä valmistettu Liinus pellavarae tasapainottaa vatsan ja suolen toimintaa, jos monipuolisesta ravinnosta huolimatta vatsa toimii epäsäännöllisesti. Kliinisessä tutkimuksessa on todettu, että suurirakeinen, runsaasti kuituja sisältävä ja öljypitoinen pellavarae sitoo suolistossa nestettä ja vaikuttaa suojaavasti vatsan limakalvoihin.

Liinus-rakeen kuitu jakautuu liukoisiin ja liukenemattomiin kuituihin. Liukoinen kuitu sitoo suolessa sappihappoja ja edistää kolesterolin poistumista elimistöstä. Liukenematon kuitu lisää ulostemassaa ja tasapainottaa suolen toimintaa.

Liinus-rakeessa on runsaasti solukalvojen rakenneosana välttämätöntä alfa-linoleenihappoa sekä linolihappoa. Nämä rasvahapot, kuitu ja pellavasiemenen öljy vaikuttavat yhdessä edullisesti veren kolesterolitasoon, rasva-arvoihin ja hyytymistekijöihin. Liinus on ravintolisä.

Käyttöaiheet:

vatsan ja suolen toiminnan tasapainottaminen

Annostus:

1–3 kertaa 6 g/12 ml nesteeseen, viiliin, puuroon, jogurttiin tai muuhun ruokaan sekoitettuna. Nauti aina lasillinen nestettä samanaikaisesti. Maksimipäiväannos on 18 g. Vatsan rauhoittuminen kestää joitakin viikkoja, parhaaseen tulokseen päästään noin kolmen kuukauden päivittäisellä Liinuksen käytöllä.

Liinusta ei suositella alle 12–vuotiaille, raskaana oleville, imettäville eikä munuaisvajaatoimintapotilaille.

Pakkaukset:

Liinus 500 g

Koostumus:

Kuitua 44 g/100 g, Monityydyttymättömiä rasvahappoja 16 g/100 g, Lignaania