Calsorin tuotteet

Kaikki Calsorin-sarjan valmisteet sisältävät kalsiumkarbonaattia, joka on kalsiumvalmisteissa eniten käytetty kalsiumin muoto. Kalsiumkarbonaatin etuna on korkea kalsiuminpitoisuus, jolloin yhteen tablettiin saadaan jopa 500 mg kalsiumia. Käyttäjän kannalta tämä on miellyttävää, sillä 1-2 tablettia päivässä riittää turvaamaan suositusten mukaisen kalsiumin ja/tai D3-vitamiinin saannin. Calsorin-kalsiumtabletit kannattaa parhaan imeytyvyyden takaamiseksi nauttia aina aterian yhteydessä.

     

Pureskeltavat kalsiumvalmisteet

Pureskeltava, D-vitamiinia sisältävä tabletti maistuu raikkaan hedelmäisesti appelsiinille, hajoaa helposti suussa eikä jätä jauhoista suutuntumaa. Ilman D-vitamiinia oleva Puru Calsorin Neutral sopii silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä ja halutaan valmiste ilman aromiaineita.


Nieltävät kalsiumvalmisteet

Nieltävän tabletin ystävä arvostaa helposti nieltävää, matalaa ja tarvittaessa puolitettavaa tablettia, joka ei sisällä makeutus- tai aromiaineita. Nieltävän tabletin pinta on käsitelty niin, että se muuttuu liukkaaksi joutuessaan tekemisiin nesteen kanssa.