Multivita monivitamiinit lapsille

Sivun sisältö ja pikalinkit

Multivita on suomalaisille suunniteltu monivitamiini.

Monipuolisten ja laadukkaiden monivitamiinituotteiden koostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Monivitamiinit lapsille

Multivita_monivitamiinit_lapset2_800x800.jpg

Multivita tekee vitamiinien ottamisesta hauskaa!

Perheen pienimpien kasvun ja kehityksen tueksi tarvitaan monipuolista ravintoa, joka sisältää riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita. On kuitenkin tilanteita, joissa laadukkaasta ravintolisästä voi olla paljon apua. Esimerkiksi erilaiset nirsoilukaudet ja ruoka-aineiden yliherkkyydet voivat aiheuttaa päänvaivaa vanhemmille.

Hauskat, koostumukseltaan monipuoliset sekä maistuvat Multivita Juniori Dino ja Multivita Nalle-monivitamiinit tukevat lapsen hyvää ravitsemusta ja varmistavat riittävän päivittäisen suojaravinteiden saannin.

  • Laadukkaat Multivita Nalle ja Multivita Juniori Dino-valmisteet tukevat lasten normaalia kasvua* ja vahvistavat vastustuskykyä*
  • Monivitamiinivalmisteiden kattavat koostumukset ja yhden nallen/dinon annostus on kehitetty tukemaan 2–9-vuotiaiden lasten hyvää ravitsemusta.

Tietoa lasten monivitamiineista

Monivitamiinit ovat kätevä tapa varmistaa lasten riittävä päivittäisten suojaravinteiden saanti, jos vitamiinien ja hivenaineiden saanti ravinnosta on eri syistä johtuen tavallista vähäisempää.
2.2.2021 Lasten terveys

Monipuolisesta ruokavaliosta saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Joskus apteekeista saatavat lasten monivitamiinivalmisteet voivat kuitenkin olla kätevä apu arkeen.

Lue lisää
23.4.2024 Vitamiinit ja hivenaineet

Tutustu vitamiineihin ja kivennäisaineisiin sekä mihin elimistömme niitä tarvitsee. Listattu myös niiden tärkeimmät lähteet ja saantisuositusmäärät.

Lue lisää

Täydentävät Multivita-tuotteet lapsille

Multivita_lasten täydentävät_800x450_2.png

Apu, kun kalsiumin tai omega-3-rasvahappojen saanti ravinnosta ei ole riittävää

Syökö lapsesi riittävästi maitotuotteita tai muita kalsiumin lähteitä? Syökö lapsesi riittävästi rasvaista kalaa viikossa?

  • Multivita Nalle Kalsium+D3 täydentää päivittäistä kalsiumin ja D-vitamiinin saantia. Pehmeät ja helposti pureskeltavat nallenmuotoiset tabletit.
  • Multivita Omegalive Juniori täydentää omega-3-rasvahappojen saantia. Hedelmäisiä, hyvänmakuisia ja pehmeitä geelipaloja.

*D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.