Apteekkikosmetiikkasarja Favora

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Herkän ihon ehdoilla

Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus ja/tai kiristävä tunne. Ihon herkkyyteen vaikuttavat muun muassa perinnölliset taipumukset, elintavat ja ilmastolliset tekijät. Herkän ja helposti reagoivan ihon hoidossa avainasemassa ovat rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuoteominaisuudet.

Kaikki mitä ihosi tarvitsee ja vain se, mitä ihosi tarvitsee.

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Lyhyet ainesosaluettelotkin sen kertovat: tuotteet sisältävät vain sen, mitä herkkä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Kaikki Favora-tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä ja parabeenittomia.

Aina ilman hajusteita ja väriaineita

Favora-sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Pakkausten Allergiatunnus takaa, että tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.

Favora-sarjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti allergiset, herkkäihoiset, astmaatikot ja tuoksuyliherkät.

Allergia iho ja astmaliitto_musta2.pngAllergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun.

Favora-sarjan kaikki tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta. Favoran tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Lue lisää allergiatunnuksesta www.allergia.fi.

Turvalliset ja testatut tuotteet

Orion Pharmalle turvalliset ja toimivat tuotteet ovat kaikki kaikessa. Tuotekehityksestä ovat vastanneet alan parhaat asiantuntijat. Tuotteet ovat asiantuntijoiden tutkimia ja läpikäymiä siten, että niiden aineosiin ja materiaaleihin on perehdytty viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta. Favora-tuotteissa käytetään ainoastaan EU:n kosmetiikkadirektiivin mukaisia, kosmetiikassa sallittuja raaka-aineita. Kaikki tuotteet täyttävät direktiivin vaatimukset.

Kaikille Favora-tuotteille on tehty erittäin kattava turvallisuusarviointi. Se tarkoittaa tieteellistä riskinarviointia, jossa otetaan huomioon mm. ainesosien ominaisuudet sekä käyttömäärät ja -tavat, valmiin tuotteen stabiilisuus ja fysikaalis–kemialliset ominaisuudet sekä mikrobiologinen laatu. Turvallisuusarvioinnin lisäksi kaikki tuotteemme testataan käyttäjien toimesta ennen lanseerausta.

Favora-tuotteita ei ole testattu eikä testata eläimillä. Favora täyttää kosmetiikkalainsäädännön asettamat vaatimukset, myös eläinkokeiden osalta.

Hyvin suunnitellut pakkaukset

Pakkaukset on suunniteltu herkän ihon ehdoilla. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Kätevän pumppumekanismin ansiosta tuotetta ei tule tuhlailtua, vaan sitä saa kevyesti painamalla juuri haluamansa määrän. Pumppupullomekanismin pohja nousee käytön myötä, jolloin pullo tyhjenee taloudellisesti viimeistä pisaraa myöden.

Pakkausten ympäristöystävällisyys

Kartonkipakkaukset voi lajitella kartonkikeräykseen tai polttaa. Muoviset, tyhjät tuotepakkaukset lajitellaan ensisijaisesti muovikeräykseen. Mikäli muovin kierrätykseen ei ole lajittelumahdollisuutta, muovijätteet voi lajitella polttokelpoiseen jätteeseen.

Seuraa Favoraa Facebookissa: