Back to School-vitamiinikampanja apteekeissa elokuussa!

Multivita on Suomen luotetuin vitamiinivalmistemerkki!*

Multivita Juniori MIX, Multivita Omegalive Juniori ja Devisol MIX ovat erityisesti perheen pienimmille suunniteltuja valmisteita monipuolisen ravitsemuksen tueksi. Jos ruokaympyrä mietityttää, taaperolla on menossa nirsoiluvaihe, yliherkkyydet vaivaavat tai kala ei muksuille maistu, apua löytyy lähimmästä apteekistasi!

Multivita Juniori MIX on lasten oma pureskeltava monivitamiinitabletti. Hauska monimakupakkaus sisältää kolmea eri makuista –ja väristä tablettia ja monipuolinen vitamiini –ja kivennäiskoostumus perustuu aina uusimpiin 2-9-vuotiaiden lasten suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Helposti suussa hajoavat lasten suosikit maistuvat mansikalta, toffeelta tai päärynältä. Mikä maku on teidän perheen suosikki?

Multivita Omegalive Juniori on hyvänmakuinen, pehmeä ja geelimäinen pureskeltava kalaöljyvalmiste. Makuna on perheen pienimmille maistuva hedelmäinen appelsiini-sitruuna. Valmiste sisältää vain luontaisia aromi –ja väriaineita ja on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Tarvittaessa pieniinkin osiin pilkkoutuva geelimäinen tabletti sisältää vahvan annoksen omega-3 rasvahappoja sekä lapsen normaalia luuston kasvua ja kehitystä tukevaa D3-vitamiinia.

Devisol MIX on hauska monimakupakkaus, jossa on kolmea erimakuista tablettia - marjaisia mansikan makuisia sekä hedelmäisiä banaanin ja päärynän makuisia imeskely/purutabletteja. Mikä on teidän perheen suosikkimaku? Helposti suussa hajoavissa tabletissa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Valmistettu Suomessa.

Lataa ja tulosta kiva lukujärjestys (pdf)

Lisätietoa tuotteista: multivita.fi ja devisol.fi 

*Suomen Luotetuin merkki -tutkimus 2020, Valitut Palat

Lue lisää vitamiineista ja hivenaineista

20.2.2020 Vitamiinit ja hivenaineet

Monivitamiini voi olla lisäravinteena tarpeen, jos ravitsemus on yksipuolista. Monivitamiinin koostumus on turvallinen, ja sillä voi täydentää ruokavaliota arjen kiireissä. Valmiste ei kuitenkaan korvaa hyvää ruokavaliota, se vain täydentää.

Lue lisää
29.5.2019 Vitamiinit ja hivenaineet

Orionin panostus vastuullisuuteen ja korkeaan laatuun näkyvät myös ei-lääkkeellisissä tuotteissa, kuten ravintolisissä. Orionin ravintolisiä myydään vain apteekeissa.

Lue lisää
30.4.2019 Vitamiinit ja hivenaineet

Rasvassa laatu ratkaisee, ja elimistö kiittää pehmeistä rasvoista. Kohtuullisesti kala- ja kasviöljyjä sisältävä ruokavalio on paras tapa taata omega-3-rasvahapon saanti.

Lue lisää

Haluatko ajankohtaisia vinkkejä hyvinvointiin, mielenkiintoisia artikkeleita sekä tietoa Orionin uutuuksista, tarjouksista ja kilpailuista?

Tilaa tästä uutiskirjeemme:

Annan suostumukseni Orionille uutiskirjeiden lähettämiseen ja markkinointiviestinnän kohdentamiseen antamaani sähköpostiosoitteeseen (lue lisää tietosuojaselosteesta).

Tilaus lähetetty. Vahvista tilaus klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä linkkiä.

Tilaus vahvistettu. Kiitos tilauksesta!

Vahvista Itsehoitoapteekin uutiskirjeen tilaus viestin lopussa olevaa linkkiä klikkaamalla.

Tutustu tietosuojakäytäntöön: https://www.orion.fi/tietosuoja

Mikäli et ole tilannut Itsehoitoapteekin uutiskirjettä tähän osoitteeseen, voit jättää tämän viestin huomiotta.

Vahvista tilaus tästä: