Multivita Ascorbin C-vitamiinivalmisteet

Sivun sisältö ja pikalinkit

Multivita Ascorbin on laadukas ja luotettava C-vitamiinituoteperhe. Saatavilla vain apteekeista ja verkkoapteekeista.
Apteekin suosituin* C-vitamiinituotesarja!

*Pharmarket MAT 6/2024

Tietoa C-vitamiinista

C-vitamiini eli askorbiinihappo on elintärkeä vitamiini, joka vaikuttaa mm. immuunipuolustukseen ja kollageenin muodostumiseen. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, lisää raudan imeytymistä, edistää normaalia energia-aineenvahduntaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja.
26.3.2024 Vitamiinit ja hivenaineet

C-vitamiini eli askorbiinihappo on elintärkeä vitamiini. Se vaikuttaa immuunipuolustukseen ja kollageenin muodostumiseen.

Lue lisää
11.11.2021 Hyvä olo

Sinkki ja C-vitamiini ovat tärkeitä ravintoaineita vastustuskyvylle. Molemmilla on myös monia muita vaikutuksia terveyteen.

Lue lisää

C-vitamiinituotteet

Multivita_C-vitamiinit_800x800_2.jpg

Pirteyttä ja vastustuskykyä!

Multivita Ascorbin-tuotteiden sisältämä C-vitamiini auttaa jaksamaan, sillä se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, sekä vahvistaa vastustuskykyä.

Korkealaatuisesta Multivita Ascorbin-sarjasta voit valita tarpeisiisi sopivan C-vitamiinivalmisteen, jolla varmistat päivittäisen C-vitamiinin saannin. Valitse joko pienikokoinen nieltävä tabletti, pitkävaikutteinen tabletti tai pirteän poreileva ja vahva C-vitamiiniporetabletti. Kaikki valmisteet sopivat myös vegaaneille.

Valitse oma suosikkisi: