Atooppinen ihottuma on yleinen vaiva, josta kärsii jopa viidesosa suomalaisista. Atooppisessa ihottumassa iho on kuiva, kutiseva ja punoittaa. Lisäksi voi esiintyä muun muassa turvotusta, hilseilyä ja ihon rikkoutumista. Lopullista parantavaa hoitoa ei ole, mutta oikeanlaisella ylläpitohoidolla ihon voi pitää hyvässä kunnossa.

Atooppisen ihottuman hoito -opas on asiantuntijoiden koostama 12 sivuinen tietopaketti, jonka avulla opit pitämään ihosta hellävaraisesti huolta. Oppaan avulla mm.:

 • tunnet parhaat keinot atooppisen ihottuman päivittäiseen perushoitoon 
 • osaat valita ihollesi sopivan perusvoiteen ja käyttää sitä oikealla tavalla ihon kosteuttamiseen ja oireiden vähentämiseen
 • hahmotat, minkä verran voidetta on oikea määrä kehon eri alueilla
 • tiedät, mitä tulee ottaa huomioon, kun käytät lääkevoiteita ja perusvoidetta samanaikaisesti
 • osaat pitää kätevää voitelupäiväkirjaa, joka auttaa voiteiden tehon arvioinnissa ja jatkohoidon suunnittelussa. 
  Lataa oma oppaasi nyt!

  atooppisen-ihottuman-hoito_2023.jpg

  Antamalla sähköpostiosoitteesi tilaat samalla Itsehoitoapteekin uutiskirjeen ja sallit Orion Oyj:n lähettää sinulle artikkeleita, etuja, tarjouksia ja uutisia sähköpostiisi. Tarjotaksemme sinua kiinnostavaa sisältöä sekä sinulle paremmin kohdennettua viestintää ja etuja Orion voi kerätä tietoja kiinnostuksen kohteistasi kyselyillä ja Orionin sivustojen selailuhistorian perusteella, mikäli olet antanut evästesuostumuksen. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen saamassasi viestissä olevasta linkistä. Lue lisätiedot tietosuojaselosteestamme.