Multivita Omegalive

Multivita Omegalive

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Laadukas kalaöljykapseli, jonka suositeltu päiväannos (2 kaps.) sisältää 886 mg omega-3-rasvahappoja. Pienikokoinen, soikea kapseli on helppo niellä. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja. Pakkauskoko: 120 kaps.

3.7/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Omegalive

Laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita.

Multivita Omegaliven sisältämät tärkeät omega-3-rasvahappot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Edullinen vaikutus näkökyvylle ja aivoille saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta, ja sydämelle nautittaessa 250 mg DHA:ta ja EPA:a. 

Multivita Omegalive omega-3 kapselit sopivat käytettäväksi yhdessä muiden vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä ne eivät sisällä lisättyjä vitamiineja.


Annostus: Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1334mg kalaöljyä josta 886 mg omega-3 (E-EPA 426, E-DHA  306mg). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Pakkaus: 120 kaps.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa

Muuta huomioitavaa: Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, jolla veran hyytyminen on heikentynyt.

Ainesosat: Kalaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Väriaineeton,Liivatteeton (sika),Sulfaatiton,Makeutusaineeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg