Multivita Omegalive

Multivita Omegalive CMYK

Laadukas kalaöljykapseli, jonka suositeltu päiväannos (2 kaps.) sisältää 886 mg omega-3-rasvahappoja. Pienikokoinen, soikea kapseli on helppo niellä. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja. 120 kaps.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Omegalive CMYK

Laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Tuote sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on seurannassa oleva verenohennuslääkitys.

Multivita Omegaliven sisältämät tärkeät omega-3-rasvahappot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Edullinen vaikutus näkökyvylle ja aivoille saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta, ja sydämelle nautittaessa 250 mg DHA:ta ja EPA:a. 

Multivita Omegalive omega-3 kapselit sopivat käytettäväksi yhdessä muiden vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä ne eivät sisällä lisättyjä vitamiineja.


Annostus: Suositeltu päiväannos, 2 kapselia sisältää 1334mg kalaöljyä josta 886 mg omega-3 (E-EPA 426, E-DHA  306mg)

Pakkaus: 120 kaps.

Muuta huomioitavaa: Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita

Kalaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton (sika)