Multivita Magnesiumsitraatti +B6 nieltävä

Multivita Magnesiumsitraatti nieltava 90 tabl

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Yksi Multivita Magnesiumsitraatti+B6 tabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia.

Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta edistäen fyysisestä rasituksesta palautumista.

Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria/makeutusaineita. Sopii myös vegaaneille. 

3.4/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Magnesiumsitraatti nieltava 90 tabl

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Suositeltu päiväannos, 1-2 tablettia sisältää 150 -300 mg hyvin magnesiumia hyvin imeytyvässä, orgaanisessa muodossa sekä 2-4 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa.

Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja edistää fyysisestä rasituksesta palautumista.  

Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa, sokeria/makeutusaineita, soijaa tai liivatetta. Sopii myös vegaaneille.

Käyttöaiheet: Magnesiumin päivittäisen saannin varmistaminen

Annostus: 1-2 tabl./vrk, niellään runsaan nesteen kera. Suositeltu päiväannos sisältää magnesiumia 150 -300 mg (40-80%*) ja B6-vitamiinia 2-4 mg (143 - 286 mg*). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkaukset: Multivita Magnesiumsitraatti+B6 90 tabl. 

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: magnesiumsitraattia (anhydraatti) josta 150 mg magnesiumia, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), sakeuttamisaine (glyseroli), pyridoksiinihydrokloridi

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen