DeviSol Fruity 20 mikrog

DevisolFruity 20mcg 200tabl RGB Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Ihanan hedelmäisen persikan ja vadelman makuinen D3-vitamiinivalmiste. Imeskelytabletti, joka hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Apteekista 200 tabl. pakkauksissa.

4.3/5
Kiitos palautteestasi!
DevisolFruity 20mcg 200tabl RGB Flag

DeviSol Fruity on ihanan hedelmäinen, persikan ja vadelman makuinen D3-vitamiinitabletti. Helposti suussa hajoava purutabletti hajoaa helposti suussa ja se on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Käyttöaiheet: Päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistaminen.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Koostumus: Makeutusaineet (ksylitoli,sorbitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), kolekalsiferoli (D3)-valmiste, aromi (persikka,vadelma).

Pakkaukset: 20 mikrog 200 tabl

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Liivatteeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Devisol Fruity_suositus_1.jpg

Devisol Fruity_suositus_2.jpg