Devisol Dino Mix purutabletti

DeviSol Dino Mix 200tabl RGB flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Räyh! Hauska dinon muotoinen purutabletti sisältää 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Samassa pakkauksessa kolme mainiota makua: mansikka, banaani ja päärynä. Saatavilla apteekeista 100 ja 200 tabletin pakkauksissa. Avainlippu-tuote. 

4.8/5
Kiitos palautteestasi!
DeviSol Dino Mix 200tabl RGB flag

Dinosauruksen muotoinen D-vitamiinipurutabletti. Samassa pakkauksessa on mansikan, banaanin ja päärynän makuisia purutabletteja. Hyvänmakuiset tabletit voi joko pureskella tai imeskellä. Yksi tabletti sisältää 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle ja vahvistaa vastustuskykyä lapsilla.

Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Pakkauksessa on lapsiturvakorkki.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa pureskella hyvin. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 10 mikrog* D3-vitamiinia. *200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä korkki suljettuna ja valolta suojattuna, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Laktoositon (laktoosia 0 g), hiivaton ja gluteeniton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Ainesosat: Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), täyteaineet (hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromit (päärynä, banaani), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, luontainen mansikka-aromi, safloriuute, väri (punajuuriväri), spirulinauute (sis. trehaloosi **). **trehaloosi on glukoosin lähde

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Maidoton,Sokeriton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

6.2.2023 Lasten terveys

Parhaiten lapsen vastustuskyvyn ylläpitoon pystyy vaikuttamaan perusasioilla, kuten unella, liikunnalla, ruokavaliolla, hygienialla ja D-vitamiinin saannilla.

Lue lisää
10.2.2021 Lasten terveys

Kasvavalle lapselle riittävä D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää. Sitä saa monipuolisesta ruuasta, ja lisäksi lapsi tarvitsee ympärivuotisen D-vitamiinilisän. Kun vitamiinin ottaminen on hauska hetki ja koko perheen asia, lapsi ottaa sen mielellään.

Lue lisää
21.12.2022 Vitamiinit ja hivenaineet

D-vitamiini on tärkeä vitamiini luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle. Riittävästä saannista tulee huolehtia etenkin vuoden pimeimpään aikaan.

Lue lisää