Multivita Ascorbin

Multivita Ascorbin 200tbl RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentää väsymystä sekä uupumusta ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Ravintolisä.

 

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Ascorbin 200tbl RGB Web

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia. Riittävä C-vitamiinin saanti voi auttaa pysymään pirteänä ja energisenä läpi pitkien ja pimeiden talvikuukausien. C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä edistäen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.  Lisäksi se toimii elimistössä tehokkaana antioksidanttina. Ei sisällä sokeria, laktoosia (tai maidon aineosia), gluteenia tai hiivaa. Multivita Ascorbin-sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.  


Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera. Suositeltu päiväannos sisältää 500 - 1000 mg* (625-1250%*). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkaukset: Multivita Ascorbin 500 mg 50, 100 ja 200 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: Ainesosat: L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), hapettumisenestoaine (L-askorbiinihappo), väri (riboflaviini). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Sokeriton,Hiivaton,Väriaineeton,Liivatteeton,Vegaaninen,Makeutusaineeton,Liivatteeton (nauta),Liivatteeton (sika),Sulfaatiton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg