Multivita Ascorbin 200 Rgb

Multivita Ascorbin

4/5
Kiitos palautteestasi!

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia. Riittävä C-vitamiinin saanti voi auttaa pysymään pirteänä ja energisenä läpi pitkien talvikuukausien.

 

Multivita Ascorbin 200 Rgb

Tuoteteksti

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia. Multivita Ascorbin tabletit ovat Suomessa valmistettuja. Ne eivät sisällä sokeria, laktoosia (tai maidon aineosia), gluteenia tai hiivaa. Tuotteet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä aineosia. Suomessa valmistettu.

Riittävä C-vitamiinin saanti voi auttaa pysymään pirteänä ja energisenä läpi pitkien ja pimeiden talvikuukausien. C-vitamiini edistää kasvua, luuston ja hampaiden muodostumista sekä edesauttaa monien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä. Lisäksi se toimii elimistössä tehokkaana antioksidanttina.

Pakkaukset: Multivita Ascorbin 500 mg 50, 100 ja 200 tabl.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera.

Linkit

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat

L-askorbiinihappo, täyteaine ( mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (riboflaviini-5'-fosfaatti)

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Hiivaton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen