Multivita Ascorbin pore

Multivita Ascorbin Pore Putkilo Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Appelsiinin makuinen, pirteästi poreileva Multivita Ascorbin Pore sisältää 1000mg C-vitamiinia. C-vitamiini kohentaa vastustuskykyä, toimii elimistössä antioksidanttina ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sokeriton, hiivaton, gluteeniton, laktoositon. Ei sisällä soijaa, liivatetta tai eläinperäisiä aineosia.

4.3/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Ascorbin Pore Putkilo Rgb

Appelsiinin makuinen, pirteästi poreileva Multivita Ascorbin Pore sisältää 1000 mg C-vitamiinia. C-vitamiini kohentaa vastustuskykyä, toimii elimistössä antioksidanttina ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sokeriton, hiivaton, gluteeniton, laktoositon. Ei sisällä soijaa, liivatetta tai eläinperäisiä aineosia. Sopii myös vegaaneille.

Käyttöaiheet: Päivittäisen C-vitamiinin saannin varmistaminen

Annostus: 1 poretabletti päivässä. Liuotetaan lasilliseen kylmää vettä. Suositeltu vuorokausiannos sisältää 1000 mg (1250mg*) C-vitamiinia. Suositeltua vuorokausiannostusta ei tule ylittää.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, kosteudelta hyvin suojattuna.

Pakkaukset: Multivita Ascorbin Pore 1g 20 tabl.

 

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: Happo (sitruunahappo), L-askorbiinihappo, happamuudensäätöaine (natriumvetykarbonaatti, kaliumvetykarbonaatti), inuliini, aromi (appelsiini), paakkuuntumisenestoaine (polyeteeniglykoli), punajuurijauhe, makeutusaine (natriumsakariini, aspartaami*), väri (riboflaviini-5-fosfaatti). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista. Muuta:  Yksi poretabletti sisältää energiaa 32 kJ/8 Kcal ja 0,19 g natriumia

Ravintolisä

Laktoositon, Maidoton, Gluteeniton, Hiivaton, Sokeriton, Liivatteeton, Vegaaninen