Multivita AscorbinLong 200tabl Rgb

Multivita Ascorbin Long

Kiitos palautteestasi!

Pitkävaikutteinen, 500 mg sisältävä C-vitamiinivalmiste päivittäisen C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. 50, 100 ja 200 tabl.

Multivita AscorbinLong 200tabl Rgb

Tuoteteksti

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.
 
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa ja  immuunipuolustusta. C-vitamiini edistää mm. kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä sekä toimii elimistössä solujen hapettumisstressiä ehkäisevänä antioksidanttina
 
Pakkaukset:
Multivita Ascorbin Long 500 mg 50, 100 ja 200 tabl.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera.

Linkit

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat

L-askorbiinihappo, täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

Ruokavaliot ja erityistarpeet

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Hiivaton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen