Multivita Ascorbin Long

Multivita AscorbinLong 200tbl RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Pitkävaikutteinen, 500 mg C-vitamiinia sisältävä nieltävä C-vitamiinitabletti päivittäisen vastutuskyvyn ylläpidon tueksi. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille. Ravintolisä. Pakkauskoot: 50, 100 ja 200 tabl.

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita AscorbinLong 200tbl RGB Web

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä pitkävaikutteinen tabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Multivita Ascorbin Longin sisältämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti. Sopii myös vegaaneille.
 
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia.
 
 
Pakkaukset:
Multivita Ascorbin Long 500 mg 50, 100 ja 200 tabl.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
 
Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: Ainesosat: L-askorbiinihappo, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, liivatteeton, maidoton, sokeriton, vegaaninen, väriaineeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg