Multivita Ascorbin Long

Multivita AscorbinLong 200tabl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Pitkävaikutteinen, 500 mg sisältävä C-vitamiinivalmiste päivittäisen C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. 50, 100 ja 200 tabl.

3.5/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita AscorbinLong 200tabl Rgb

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Multivita Ascorbin Longin sisältämä C-vitamiini edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa.
 
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille. 
 
 
Pakkaukset:
Multivita Ascorbin Long 500 mg 50, 100 ja 200 tabl.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
 
Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: L-askorbiinihappo, täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Hiivaton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen