Multivita Ascorbin Long

Multivita AscorbinLong 200tbl RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Pitkävaikutteinen, helposti nieltävä C-vitamiinitabletti auttaa jaksamaan ja vahvistaa vastustuskykyä. Pitkävaikutteinen tabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia elimistön tarpesiiin. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille. Ravintolisä. Pakkauskoot: 50, 100 ja 200 tabl.

3.7/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita AscorbinLong 200tbl RGB Web

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia elimistön tarpeisiin. Multivita Ascorbin Longin sisältämä C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Sopii myös vegaaneille.
 
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia.
 
 
Pakkaukset:
Multivita Ascorbin Long 500 mg 50, 100 ja 200 tabl.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
 
Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: Ainesosat: L-askorbiinihappo, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Sokeriton,Hiivaton,Väriaineeton,Liivatteeton,Vegaaninen,Makeutusaineeton,Sulfaatiton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg