DevisolDrops Paketti&pullo RGB

DeviSol Drops

Kiitos palautteestasi!

Kookos/palmuöljypohjainen D3-vitamiinitippavalmiste vauvaiästä lähtien. Helppo annostella suoraan lapsen suuhun tai sekoittaa ruokaan tai juomaan. Ei sisällä säilöntä-, väri- tai aromiaineita. Säilyy avaamisen jälkeen huoneenlämmössä. Suositeltu päiväannos viisi tippaa eli 10 mikrogrammaa. 10 ml

DevisolDrops Paketti&pullo RGB

Tuoteteksti

DeviSol Drops on D3-vitamiinia sisältävä öljypohjainen tippavalmiste, joka soveltuu päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistamiseen vauvaiästä lähtien. Helppo annostella suoraan lapsen suuhun tai sekoittaa ruokaan tai juomaan. Makuaineettomat DeviSol-tipat voi sekoittaa joko kuumaan tai kylmään ruokaan tai juomaan. Ei sisällä säilöntä-, väri- tai aromiaineita. Säilyy avaamisen jälkeen huoneenlämmössä. Suositeltu päiväannos on 1-5 tippaa eli 2-10 mikrogrammaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Suomessa valmistettu.

Käyttöaiheet: Päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistaminen.

Annostus: Yksi tippa sisältää 2 mikrog hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Suositeltu päiväannos on 1-5 tippaa eli 2-10 mikrog. Pullosta tulee n. 66 annosta (laskettu 10 mikrogramman päivittäisen annostuksen mukaan)

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä, myös avattuna. Neutraalin makuiset tipat on helppo annostella joko suoraan lapsen suuhuun tai sekoittaa kylmään tai kuumaan ruokaan tai juomaan.

Koostumus: Kookos/palmuöljy, kolekalsiferoli(D3)valmiste, alfatokoferoli

Pakkaukset: DeviSol Drops 10 ml. 10ml=n.66 annosta

Linkit

Tutustu myös:

www.devisol.fi

https://thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/ravitsemus/suomalaisten-ravitsemus-ja-ruokailu/imevaisikaiset/d-vitamiinilisien-kayttosuositus-vauvoille

www.d-vitamiini.fi

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton