Posivil Fluzink

Posivil Fluzink Pakkaukset oikea kaikki SU

CE merkityllä lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Posivil FluZink sinkkiasetaatti-imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun imeskelytabletti imeskellään rauhallisesti suussa noin joka toinen tunti.

Imeskelytableteista voi valita neljän eri makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat vadelma-salmiakki, mustaherukka, sitruuna-lakritsi ja veriappelsiini. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista tuotteen sopivuus apteekissa. Tutustu huolellisesti käyttöohjeeseen. Saatavissa apteekeista.

CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja: Pharmia Oy.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Posivil Fluzink Pakkaukset oikea kaikki SU

Tutkitusti tehokas sinkkiasetaatti*

Sinkki-imeskelytabletit on tarkoitettu flunssan oireiden varhaiseen tehokkaaseen hoitoon. Tabletit lieventävät oireita ja lyhentävät niiden kestoa.

Sinkkiasetaatti on tutkitusti paras sinkki-ionien vapautumisen kannalta. Kun imeskelet Posivil Fluzink-tabletteja hitaasti, sinkki vapautuu tasaisesti.

*Hemilä et al. BMC Family Practice 2015; 16:24.
Lue lisää tutkimuksesta.

Sinkki muodostaa viruksilta ja bakteereilta suojaavan kalvon suun limakalvolle.

posivil-fluzink_lift1_1.jpg

posivil-fluzink_lift2_1.jpg

posivil-fluzink_lift5_1.jpg

Posivil FluZink sinkkiasetaatti -imeskelytabletit ovat Orionin imeskeltävä sinkkiasetaattitabletti flunssan ensioireiden hoitoon. Posivil FluZink -imeskelytabletit sisältävät sinkkiasetaattia, josta vapautuu 10 mg sinkkiä kerta-annoksena suun ja nielun limakalvoille, kun imeskelytabletti imeskellään hitaasti suussa. CE-merkitty lääkinnällinen laite, valmistaja Pharmia Oy.

Koostumus

 • Vadelma-salmiakki: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, salmiakki- lakritsi- ja vadelma-aromi.
 • Veriappelsiini: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, veriappelsiiniaromi.
 • Sitruuna-lakritsi: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, sitruuna- lakritsi- ja vanilja-aromi.
 • Mustaherukka: Sinkkiasetaatti (10 mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, mustaherukka- ja vanilja-aromi.

Käyttö ja annostus

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8-10 imeskelytablettia eli 80-100 mg sinkkiä vuorokaudessa. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Jos oireet eivät lievity 7 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin.

Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekissa. Tuotetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Valmistettu Suomessa.

CE-merkitty lääkinnällinen laite

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta),Maidoton,Vegaaninen,Väriaineeton

imagegb48.pngPOSIVIL FLUZINK, VERIAPPELSIINI
POSIVIL FLUZINK, SITRUUNA-LAKRITSI
POSIVIL FLUZINK, MUSTAHERUKKA
lmeskelytabletti Flunssan oireiden helpottamiseen ja keston lyhentämiseen

KÄYTTÖTARKOITUS: Veriappelsiinin, sitruuna-lakritsin tai mustaherukan makuinen sinkkiasetaattiimeskely-tabletti. Posivil Fluzink lyhentää virusperäisen flunssan kestoa ja lievittää sen oireita. Tuote estää virusten kiinnittymistä suun ja nielun limakalvoille, vähentää taudinaiheuttajien määrää ja laskee turvotusta.

KOOSTUMUS: Sinkkiasetaatti (10 mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti.
Lisäksi aromiaineet: Posivil Fluzink Veriappelsiini: veriappelsiini- aromi, Posivil Fluzink Sitruuna-Lakritsi: sitruuna-, lakritsi- ja vanilja-aromi ja Posivil Fluzink Mustaherukka: mustaherukka- ja vanilja-aromi.

KÄYTTÖOHJE: Tuotteen käyttö aloitetaan flunssan ensioireiden ilmaannuttua. Yksi tabletti imeskellään 1,5-2 tunnin välein. Anna tabletin liueta hitaasti suussa. Älä huuhdo suuta vedellä heti tabletin oton jälkeen.

Suositeltu vuorokausiannos, 8-10 tablettia, sisältää 80-100 mg sinkkiä. Älä ylitä annostusta.

Käytä päivittäin kunnes oireet poistuvat, suositellaan korkeintaan viikon pituista yhtäjaksoista käyttöä.
Ei alle 12-vuotiaille.

HAITTAVAIKUTUKSET: Saattaa aiheuttaa lyhytaikaista metallista jälkimakua tai laksatiivisia vaikutuksia.
Tuotteen ohjeen mukaisella käytöllä ei ole odotettavissa muita haittavaikutuksia tai yhteisvaikutuksia lääkevalmisteiden kanssa. Mikäli olet ylittänyt suositellun annostuksen ja sinulle ilmaantuu haittavaikutuksia, ota yhteyttä lääkäriin.

SÄILYTYS: Säilytetään huoneenlämmössä.

VAROITUKSET:

 • Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Jos tuote aiheuttaa allergiaoireita, tulee sen käyttö lopettaa ja ottaa yhteyttä lääkäriin.
 • Tuotetta ei tule käyttää pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
 • Ei lasten ulottuville eikä näkyville.
 • Käytä tuotetta varoen, jos sairastat Sjögrenin syndroomaa, systeemistä skleroosia tai jos olet iäkäs ja
  sinulla on kuiva suu, koska tuotteen käyttö voi ärsyttää suun limakalvoja.
 • Ota yhteys lääkäriin, mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon.
 • Jos muita haittavaikutuksia ilmenee, keskeytä tuotteen käyttö ja/tai ota yhteys lääkäriin.
 • Voit haluta lukea tämän pakkausselosteen uudelleen, joten säilytä se kunnes olet lopettanut tuotteen käytön.

MARKKINOIJA: Orion Oyj, PL 65, 02101 Espoo

VALMISTAJA: Pharmia Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula

PAKKAUSMERKINTÖJEN KUVAUS

imageo58xf.png

orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

 • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
 • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
 • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
 • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä artikkelit:

11.11.2021 Hyvä olo

Sinkki ja C-vitamiini ovat tärkeitä ravintoaineita vastustuskyvylle. Molemmilla on myös monia muita vaikutuksia terveyteen.

Lue lisää
6.9.2023 Tietoa ja vinkkejä

Kun flunssa on tulollaan, kannattaa satsata sinkkiasetaatti-imeskelytabletteihin. Valmisteen muoto ja käyttötapa vaikuttavat sen tehoon.

Lue lisää
18.2.2019 Tietoa ja vinkkejä

Aikuinen sairastaa vuodessa keskimäärin 2–3 flunssaa. Hyvä uutinen on, että flunssaa voi ennaltaehkäistä ja sen kestoa lyhentää.

Lue lisää