Posivil Fluzink

Posivil Fluzink pakkaukset

Lääkinnällisellä laitteella tarkoitetaan esimerkiksi materiaalia ja tarviketta jota voidaan käyttää ihmisillä esimerkiksi sairauden tai vamman hoitoon tai lievitykseen. Lääkinnällisen laitteen valmistajan on näytettävä toteen sen turvallisuus, käyttötarkoitukseen sopivuus ja suorituskyky.

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun imeskelytabletti imeskellään rauhallisesti suussa noin joka toinen tunti.

Imeskelytableteista voi valita neljän makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat sitruuna-lakritsi, veriappelsiini, anis ja mustaherukka. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Posivil Fluzink pakkaukset

Tutkitusti tehokas sinkkiasetaatti*

Sinkki-imeskelytabletit on tarkoitettu flunssan oireiden varhaiseen tehokkaaseen hoitoon. Tabletit lieventävät oireita ja lyhentävät niiden kestoa.

Sinkkiasetaatti on tutkitusti paras sinkki-ionien vapautumisen kannalta. Kun imeskelet Posivil Fluzink-tabletteja hitaasti, sinkki vapautuu tasaisesti.

*Hemilä et al. BMC Family Practice 2015; 16:24.
Lue lisää tutkimuksesta.

Sinkki muodostaa viruksilta ja bakteereilta suojaavan kalvon suun limakalvolle.

posivil-fluzink_lift1_1.jpg

posivil-fluzink_lift2_1.jpg

posivil-fluzink_lift5_1.jpg

Posivil FluZink -imeskelytabletit ovat Orionin imeskeltävä sinkkiasetaattitabletti flunssan ensioireiden hoitoon. Posivil FluZink -imeskelytabletit sisältävät sinkkiasetaattia, josta vapautuu 10 mg sinkkiä kerta-annoksena suun ja nielun limakalvolle.

Koostumus:

Anis: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesium-stearaatti, anisaromi.

Veriappelsiini: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, veriappelsiiniaromi.

Sitruuna-lakritsi: Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, sitruuna- lakritsi- ja vanilja-aromi.

Mustaherukka: Sinkkiasetaatti (10 mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, mustaherukka- ja vanilja-aromi.

Käyttö ja annostus:

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8-10 imeskelytablettia eli 80-100 mg sinkkiä vuorokaudessa. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Jos oireet eivät lievity 7 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin.

Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekissa. Tuotetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Valmistettu Suomessa.

Lääkinnällinen laite

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta),Maidoton,Vegaaninen,Väriaineeton

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä artikkelit:

11.11.2021 Hyvä olo

Sinkki ja C-vitamiini ovat tärkeitä ravintoaineita vastustuskyvylle. Molemmilla on myös monia muita vaikutuksia terveyteen.

Lue lisää
6.11.2019 Flunssan oireet ja hoito

Kun flunssa on tulollaan, kannattaa satsata sinkkiasetaatti-imeskelytabletteihin. Valmisteen muoto ja käyttötapa vaikuttavat sen tehoon.

Lue lisää
18.2.2019 Flunssan oireet ja hoito

Aikuinen sairastaa vuodessa keskimäärin 2–3 flunssaa. Hyvä uutinen on, että flunssaa voi ennaltaehkäistä ja sen kestoa lyhentää.

Lue lisää