Flunssan hoito

Vaikka flunssa onkin yleinen ja toistuva vaiva – aikuiset sairastuvat flunssaan vuodessa keskimäärin 2-3 kertaa ja lapset vielä useammin, jopa 5-7 kertaa – on hyvä muistaa, että sen oireita voi lievittää ja toipumista nopeuttaa eri keinoin. Oikea-aikaisella hoidolla flunssan vaikutukset saadaan minimoitua.

Flunssahero_sm.jpgLue tutkittua tietoa flunssasta, sen oireiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Hyödynnä vinkit ja selätä seuraava flunssa helpommin!

Siirry lukemaan tietoa ja hoito-ohjeita!

Tuotteet flunssan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

Flunssa_v2_500x200.jpg

Tutustu Orionin laajaan flunssatuotevalikoimaan! Tuotteet tukkoiseen nenään, yskään, kipuun ja särkyyn sekä flunssan torjuntaan.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin

Nasolin_logo.jpg

Itsehoitolääkkeet tukkoisen nenän hoitoon sekä tuotteita flunssan pysäyttämiseen ja kuivan nenän kosteuttamiseen. 

Tutustu tuotesarjaan

Posivil_Fluzink_logo.jpg

Sinkkiasetaatti tutkitusti tehokkaassa imeskelytablettimuodossa. Lieventää flunssan oireita sekä lyhentää oireiden kestoa.

Tutustu tuotteeseen

Flunssan hoito - luetuimmat artikkelit

6.9.2023 Tietoa ja vinkkejä

Kun flunssa on tulollaan, kannattaa satsata sinkkiasetaatti-imeskelytabletteihin. Valmisteen muoto ja käyttötapa vaikuttavat sen tehoon.

Lue lisää
23.9.2020 Tietoa ja vinkkejä

Kurkkukipu liittyy useimmiten tavalliseen virusflunssaan, joka paranee itsestään. Normaaliaikana oireita voi lievittää kotikonstein ja apteekin itsehoitotuotteilla.

Lue lisää
18.2.2019 Tietoa ja vinkkejä

Aikuinen sairastaa vuodessa keskimäärin 2–3 flunssaa. Hyvä uutinen on, että flunssaa voi ennaltaehkäistä ja sen kestoa lyhentää.

Lue lisää