Nasolin avaa tehokkaasti tukkoisen nenän

Onko nenä tukossa? Olisiko ihana vain pysähtyä ja hengittää?

Nasolin on nuhalääke, joka vähentää tehokkaasti nenän tukkoisuutta. Nasolin-sumutteita käytetään tilapäisesti nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen.

Sumutteen vaikuttava aine on ksylometatsoliini, joka supistaa nenän limakalvon verisuonia ja vähentää limakalvon turvotusta, jolloin nenän kautta hengittäminen helpottuu. Vaikutus alkaa nopeasti ja kestää 6–8 tuntia.

Vain tilapäiseen käyttöön

Nasolin-nenäsumute on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen hoitoon. Alle 10-vuotiaille suositeltu käyttöaika on enintään 5 vuorokautta ja yli 10-vuotiaille enintään 7 vuorokautta.

Säilöntäaineettomia Nasolin-nenäsumutteita on kahta vahvuutta: miedompi 0,5 mg/ml on tarkoitettu 2–10-vuotiaille ja vahvempi 1,0 mg/ml yli 10-vuotiaille.

Lääkäriin, jos olo ei helpota

Käänny lääkärin puoleen, ellet tunne oloasi paremmaksi tai jos tunnet olosi huonommaksi suositellun käyttöajan jälkeen. On hyvä muistaa, että avaava nenäsuihke on tarkoitettu nimenomaan tukkoisen nenän, eikä esimerkiksi flunssan hoitoon.

nasolin_laakkeelliset_tuotesivusto_tilapaiseenkuplat.jpg

AVAAVA

NASOLIN NENÄSUMUTE

Lue lisää Nasolin nenäsumutteista

Vaikuttava aine ksylometatsoliini. Nasolin 0,5 mg/ml ja 1 mg/ml nenäsumute tilapäisesti nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen. 2–10-vuotiaille lapsille valmistetta (0,5mg/ml) saa käyttää enintään 5 vrk. Aikuisille ja yli 10-vuotiaille enintään 7 vrk, ellei lääkäri toisin määrää. Ei raskaana oleville. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.