Movex tuoteperheen tuotteet

Movex glukosamiini- ja kollageeniravintolisät

Movex ravintolisat

Movex ravintolisissä on glukosamiini- ja kollageenivalmisteet nivelten toiminnan tueksi.* Movex Glukosamiini-tuotteissa on vahva annos glukosamiinia hydrokloridimuodossa. Movex Glukosamiini- tuotteissa on kasvipohjainen glukosamiini, joten tuotteet sopivat myös kala- ja äyriäisallergisille. Glukosamiini-tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Movex Kollageeni plus -yhdistelmävalmiste sisältää mm. UCII®-kollageenivalmistetta ja C-vitamiinia.

*Movex Glukosamiini Active ja Kollageeni Plus sisältävät C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.


 

Movex Ice

Movex kylmä-kuumavoide

Movex Ice- tuotteet (entinen Jomo Ice) ovat lääkinnällisiä (CE-merkittyjä) valmisteita, kylmägeelejä ja voiteita, joilla voi hoitaa erilaisia kiputiloja tehokkaasti. Kylmähoito on tehokas ja perinteinen apu niin työperäisiin, rasitusperäisiin kuin urheiluvammoista tai tapaturmista johtuviin lihas-ja nivelkipuihin. Kylmähoito auttaa vähentämään turvotusta, tulehdusta ja lihasjännitystä. Se nopeuttaa palautumista rasituksen jälkeen.