Movex — Auttaa ylläpitämään aktiivista elintapaa

Aktiivisen ja liikunnallisen elintavan merkitys hyvinvoinnille on käynyt tutkimustiedon valossa yhä selvemmäksi. Samaan aikaan maailmalla on noussut varsinainen itsehoidon buumi: ihmiset haluavat ottaa itse vastuuta omasta terveydestään ja parantaa elämänlaatuaan huolehtimalla varsinkin riittävästä liikunnasta ja suorituskyvystä.

Vastauksena kehitykseen Orion tarjoaa aktiivista elintapaa tukevat tuotteet Movex-brändin alla. Movex sarjasta löytyvät glukosamiini- ja kollageenivalmisteet nivelten hyvinvointiin*, elektrolyyttijuomajauheet päivittäiseen käyttöön ja kylmägeelit, joiden avulla voi hoitaa lihas- ja nivelkipuja.

 
Movex sopii niin nuorelle kuin iäkkäällekin liikkujille ja kaikille, jotka haluavat ylläpitää aktiivisuutta ja tervettä kehoa.

Tutustu Movex-tuotteisiin

Movex_elektrolyytit_800x600.jpg

*Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä tukee normaalia elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pysy liikkeessä: Elektrolyyttijuomajauheet

Movex ravintolisat

*Movex Glukosamiini Active ja Kollageeni Plus sisältävät C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Ylläpidä: Glukosamiini ravintolisät

Movex Ice tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Movex Ice Kylmä-Kuuma voide, valmistaja: Frescon Oy. Movex Ice kylmägeeli, Movex Ice MSM kylmägeeli ja Movex Ice Roll-on kylmägeeli, valmistaja: Orion Pharma. Lue käyttöohjeet ja varoitukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

14.6.2023 Hyvä olo

Aktiivisessa elämäntyylissä liikunta kietoutuu osaksi arkisia toimintoja lähes huomaamatta. Arkiliikunnan lisäksi kannattaa harrastaa myös reippaampaa liikuntaa.

Lue lisää
24.8.2022 Hyvä olo

Liikunnalla on lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Yksi liikunnan merkittävistä hyödyistä liittyy tuki- ja liikuntaelimistöön: liikettä tarvitaan, jotta luut, lihakset ja nivelet kehittyvät normaalisti.

Lue lisää
8.3.2023 Hyvä olo

Hyvä liikkuvuus parantaa arkea ja ehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Erityisen tärkeää se on ikääntymisen myötä, nivelten jäykistyessä. 

Lue lisää