Movex — Auttaa ylläpitämään aktiivista elintapaa

Aktiivisen ja liikunnallisen elintavan merkitys hyvinvoinnille on käynyt tutkimustiedon valossa yhä selvemmäksi. Samaan aikaan maailmalla on noussut varsinainen itsehoidon buumi: ihmiset haluavat ottaa itse vastuuta omasta terveydestään ja parantaa elämänlaatuaan huolehtimalla varsinkin riittävästä liikunnasta ja suorituskyvystä.

Vastauksena kehitykseen Orion tarjoaa aktiivista elintapaa tukevat tuotteet Movex-brändin alla. Movex sarjasta löytyvät glukosamiini- ja kollageenivalmisteet nivelten hyvinvointiin*, elektrolyyttijuomajauheet päivittäiseen käyttöön ja kylmägeelit, joiden avulla voi hoitaa lihas- ja nivelkipuja.

 
Movex sopii niin nuorelle kuin iäkkäällekin liikkujille ja kaikille, jotka haluavat ylläpitää aktiivisuutta ja tervettä kehoa.

Tutustu Movex-tuotteisiin

Movex elektrolyytit

*Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä tukee normaalia elektrolyyttitasapainoa. Lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pysy liikkeessä: Elektrolyyttijuomajauheet

Movex ravintolisat

*Movex Glukosamiini Active ja Kollageeni Plus sisältävät C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Ylläpidä: Glukosamiini ravintolisät

Movex Ice tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Movex Ice Kylmä-Kuuma voide, valmistaja: Frescon Oy. Movex Ice kylmägeeli, Movex Ice MSM kylmägeeli ja Movex Ice Roll-on kylmägeeli, valmistaja: Orion Pharma. Lue käyttöohjeet ja varoitukset.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

15.5.2020

Urheiluvamman paras hoito on ennaltaehkäisy, mutta aina se ei riitä. Tapaturmia sattuu niin kilpaurheilijoille kuin liikunnan harrastajille. Katso videolta Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen lääkärin ja fysiikkavalmentajan harjoitus- ja hoitovinkit!

Lue lisää
20.1.2020

Kuntoilijan kohtaamat liikuntavammat ovat useimmiten lihas- tai nivelvammoja. Vammoja voi ehkäistä monipuolisella treenillä ja kuuntelemalla omaa kehoa. Jos vamma kuitenkin syntyy, tärkeää on hyvä ensiapu ja kivun hoito.

Lue lisää