Movex — Auttaa ylläpitämään aktiivista elintapaa

Aktiivisen ja liikunnallisen elintavan merkitys hyvinvoinnille on käynyt tutkimustiedon valossa yhä selvemmäksi. Samaan aikaan maailmalla on noussut varsinainen itsehoidon buumi: ihmiset haluavat ottaa itse vastuuta omasta terveydestään ja parantaa elämänlaatuaan huolehtimalla varsinkin riittävästä liikunnasta ja suorituskyvystä.

Vastauksena kehitykseen Orion tarjoaa aktiivista elintapaa tukevat tuotteet Movex-brändin alla. Movex sarjasta löytyvät glukosamiini-ja kollageenivalmisteet nivelten hyvinvointiin* ja kylmägeelit, joiden avulla voi hoitaa lihas- ja nivelkipuja.

 
Movex sopii niin nuorelle kuin iäkkäällekin liikkujille ja kaikille, jotka haluavat ylläpitää aktiivisuutta ja tervettä kehoa.

Tutustu Movex-tuotteisiin

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

15.5.2020 Kipu ja särky

Urheiluvamman paras hoito on ennaltaehkäisy, mutta aina se ei riitä. Tapaturmia sattuu niin kilpaurheilijoille kuin liikunnan harrastajille. Katso videolta Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen lääkärin ja fysiikkavalmentajan harjoitus- ja hoitovinkit!

Lue lisää
20.1.2020 Kipu ja särky

Kuntoilijan kohtaamat liikuntavammat ovat useimmiten lihas- tai nivelvammoja. Vammoja voi ehkäistä monipuolisella treenillä ja kuuntelemalla omaa kehoa. Jos vamma kuitenkin syntyy, tärkeää on hyvä ensiapu ja kivun hoito.

Lue lisää

Movex Ice tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Movex Ice Kylmä-Kuuma voide, valmistaja: Frescon Oy.
Movex Ice kylmägeeli, Movex Ice MSM kylmägeeli ja Movex Ice Roll-on kylmägeeli, valmistaja: Orion Pharma.


*Glukosamiini Strong ja Active sekä Kollageeni Plus sisältävät C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.