Favora tuotesarjan hoitolinjat

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hellävaraiset hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat tuotteet sopivat hyvin nuorelle iholle, mutta ne hoitavat ja kosteuttavat myös aikuista ihoa.

Kiinteyttävän hoitolinjan tuotteet – seerumi, silmänympärysvoide sekä päivä- ja yövoide – on kehitetty aikuiselle iholle. Näiden tuotteiden ravitsevat, korjaavat ja kiinteyttävät ainesosat auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Puhdistavat tuotteet ovat ihonhoidon perusta ja ne sopivat kaikille herkkäihoisille.

Sarjaa täydentävät deororantti, huulivoide ja käsivoide.

IHA_Favora_artikkelit_voidevinkit_Voideläiskä_541x465.png

Kiinteyttävät ja ravitsevat tuotteet

Noin 40-vuotiaana ihon uudistumisprosessi hidastuu: ihon joustavuus ja kiinteys vähenevät ja myös talineritys vähenee – iho ohenee ja kuivuu ja siihen muodostuu aiempaa selkeämpiä ryppyjä. Päivitä hoitotuotteet vastaamaan ihon tarpeita, sillä hyvällä hoidolla voit ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä, pehmentää ryppyjä, ylläpitää ihon kuntoa ja heleyttä.

Puhdistavat tuotteet

Huolellinen puhdistus on avain raikkaaseen, kauniiseen ihoon. Kasvojen iho kaipaa puhdistusta aamuin illoin huolimatta siitä, käyttääkö meikkiä.

Favora tuotteilla puhdistat ja virkistät ihosi kunnioitten sen omaa, luonnollista suojaa. Puhdista iho vaahdolla tai geelillä ja viimeistele kasvosuihkeella. Ihon syväpuhdistukseen sopii herkkäihoisellekin Favora kuorintavoide.

 

Hoitavat ja kosteuttavat tuotteet

Säännöllinen kosteuttaminen on tärkeässä roolissa heleän, hyväntuntuisen ihon tavoittelussa. Jos ihosta puuttuu kosteutta, se näyttää leposti samealta ja tuntuu kireältä.

Favoran valikoimasta löydät omalle ihotyypillesi sopivan kosteuttavan ja suojaava tuoteen! Sopivimman hoitovoiteen valintaan saat apua tästä koonnista.

Täydentävät tuotteet

Täydennä ihosi hoitoa päivittäin Favoran kätevillä ja tehokkailla suosikkituotteilla.

Käsi- ja huulivoidetta kannattaa pitää aina mukana, ja luotettava Roll-on antiperspirantti on varma valinta raikkaaseen oloon missä ja milloin vain.