Favora tuotesarjan hoitolinjat

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, ikään tai ihotyyppiin katsomatta.

Vahvistavat tuotteet tukevat ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan, kosteuttavat ja suojaavat.

Hellävaraiset hoitavat, kosteuttavat ja rauhoittavat tuotteet helpottavat herkästi ärtyvää ihoa. Ne sopivat kaiken ikäsille, jotka kaipaavat kosteuttavaa ja rauhoittavaa ihonhoitoa.

Kiinteyttävän hoitolinjan tuotteet – seerumi, silmänympärysvoide sekä päivä- ja yövoide – on kehitetty aikuiselle iholle. Näiden tuotteiden ravitsevat, korjaavat ja kiinteyttävät ainesosat auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

Puhdistavat tuotteet sopivat kaikille herkkäihoisille. Huolellinen puhdistus on ihonhoidon perusta ja avain raikkaaseen, kauniiseen ihoon. Kasvojen iho kaipaa puhdistusta aamuin illoin huolimatta siitä, käyttääkö meikkiä.

Sarjaa täydentävät mm. korkean suojakertoimen sisältämät voiteet sekä käsivoide, deodorantti ja huulivoide.

IHA_Favora_artikkelit_voidevinkit_Voideläiskä_541x465.png

 


Vahvistavat tuotteet

Ihomme altistuu päivittäin monille erilaisille rasitustekijöille, jotka voivat vaikuttaa epäsuotuisasti ihon hyvinvointiin. Huolehtimalla ihosi mikrobiomin tasapainosta, voit edistää sen hyvinvointia.

Prebiootteja ja postbioottia sisältävät tuotteet tasapainottavat ihoa, vahvistavat sen luontaista vastustuskykyä ja kosteuttavat tehokkaasti.

 


Rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet

Reagoiko ja ärtyykö ihosi herkästi? Nämä tuotteet auttavat rauhoittamaan ja tehokosteuttamaan ärtynyttä ihoa, jolloin punoitus, kutina ja kiristävä tunne vähenevät. Iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta.

Favora valikoimasta löydät omalle ihotyypillesi sopivan kosteuttavan ja suojaavan tuoteen! Sopivimman hoitovoiteen valintaan saat apua tästä koonnista.

 


Kiinteyttävät tuotteet

Noin 40-vuotiaana ihon uudistumisprosessi hidastuu: ihon joustavuus ja kiinteys vähenevät ja myös talineritys vähenee – iho ohenee ja kuivuu ja siihen muodostuu aiempaa selkeämpiä ryppyjä. Päivitä hoitotuotteet vastaamaan ihon tarpeita, sillä hyvällä hoidolla voit ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä, pehmentää ryppyjä, ylläpitää ihon kuntoa ja heleyttä.

 


Puhdistavat tuotteet

Favora tuotteilla puhdistat ja virkistät ihosi kunnioitten sen omaa, luonnollista suojaa. Puhdista iho vaahdolla tai geelillä ja viimeistele virkistävällä kasvosuihkeella. Misellivettä voi käyttää varsinaiseen puhdistukseen tai kasvoveden tapaan ja sen on näppärä puhdistustuote silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Ihon syväpuhdistukseen sopii herkkäihoisellekin Favora hellävarainen 2-in-1 kuorintavoide.

 

 


Täydentävät tuotteet

Kosteuttava ja suojaava päivävoide ja Heleyttävä BB-voide kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Korkea suojakerroin 30 suojaa ihoa auringon haitalliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.

Kosteutusta kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille tuovat Kosteuttava hoitovoide kasvoille ja Uudistava silmänympärysvoide.

Käsi- ja huulivoidetta kannattaa pitää aina mukana, ja luotettava Roll-on antiperspirantti on varma valinta raikkaaseen oloon missä ja milloin vain.