Bellavita ja Bella — valitse itsellesi sopiva A-vitamiinivoide

Sivun sisältö ja pikalinkit

 

Orion Pharman suositut Bellavita ja Bella -tuotteet on uudistettu. Tuotteisiin on valittu nyt entistä tehokkaammat raaka-aineet. Aiempi A-vitamiinimuoto retinyylipalmitaatti korvattiin tehokkaammalla retinolilla ja mukaan lisättiin vaikuttavana aineena myös bakuchioli.

Retinolituotteiden erot ja yhtäläisyydet

Bellavita ja Bella -tuotteet eroavat toisistaan retinolipitoisuuden ja voidepohjan osalta. Valinta Bellavita ja Bella tuotteiden välillä kannattaa tehdä sen mukaan, miten hyvin oma iho on tottunut retinoliin sekä oman ihotuntuman ja mieltymysten mukaan.

Bellavita-voiteet ovat hyvin ravitsevia ja tuntuvat ihanan täyteläisilta. Niiden retinolipitoisuus on 0,15% (4999 IU).

Bella-voiteet ovat koostumukseltaan huomattavasti kevyempiä ja imeytyvät nopeammin. Niissä retinolipitoisuus on suurempi 0,3% (9999 IU).

Bellavita ja Bella:

  • vahvistavat, uudistavat ja ravitsevat ihoa
  • ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä
  • silottavat juonteita
  • vähentävät valovaurioita
  • edistävät ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa

Bellavita-tuotteet

Bellavita_800x600.jpg

Bellavita-voiteet ovat koostumukseltaan ravitsevia ja ihanan täyteläisiä. Kaikki voiteet sopivat päivittäiseen käyttöön, etenkin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Valitse Bellavita,
kun haluat täyteläisen voidetuntuman.

Bellavita-tuotesarjaan kuuluu miedosti hajustetut ja hajusteettomat päivä- ja yövoiteet. Voiteet sisältävät 0,15 % (4999 IU) retinolia ja 1 % bakuchiolia, ja päivävoiteet sisältävät myös ihoa ravitsevaa ja uudistavaa E-vitamiinia.

Miedompi retinolipitoisuus sopii retinolin käytön aloitukseen ja herkemmälle iholle.

Hajustetut

Hajusteettomat

Bella-tuotteet

Bella_800x600.jpg

Bella-voiteet ovat koostumukseltaan kevyempiä ja kaikki voiteet sopivat päivittäiseen käyttöön, etenkin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Valitse Bella,
kun haluat kevyen voidetuntuman.

Bella-tuotesarjaan kuuluu miedosti hajustettu päivävoide ja hajusteeton yövoide. Voiteet sisältävät 0,3 % (9999 IU) retinolia, 1 % bakuchiolia sekä ihoa ravitsevaa ja uudistavaa E-vitamiinia ja C-vitamiinia.

Muista aloittaa vahvan retinolituotteen käyttö asteittain!