Bellavita ja Bella — valitse itsellesi sopiva A-vitamiinivoide

Orion Pharman suositut Bellavita ja Bella -tuotteet on uudistettu. Tuotteisiin on valittu nyt entistä tehokkaammat raaka-aineet. Aiempi A-vitamiinimuoto retinyylipalmitaatti korvattiin tehokkaammalla retinolilla ja mukaan lisättiin vaikuttavana aineena myös bakuchioli. Samassa uudistuksessa pakkaus sai helmeilevän kaunistuksen.

Erilaiset voidepohjat

Suurin ero Bellavita ja Bella -tuotteista löytyy niiden voidepohjasta. Valinta Bellavita ja Bella tuotteiden välillä kannattaakin tehdä ennen kaikkea oman ihotuntuman ja mieltymysten mukaan.

Bellavita-voiteet ovat hyvin ravitsevia ja tuntuvat ihanan täyteläisilta, kun taas Bella-voiteet ovat koostumukseltaan huomattavasti kevyempiä. Järjestys kevyimmästä täyteläisimpään eli “tuhdeimpaan” on:

Bella päivävoide, Bella yövoide, Bellavita päivävoiteet ja Bellavita yövoiteet.

Bellavita ja Bella:

  • vahvistavat, uudistavat ja ravitsevat ihoa
  • ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä
  • silottavat juonteita
  • vähentävät valovaurioita
  • edistävät ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa

 

Valitse Bellavita,
jos haluat täyteläisen voiteen.
Valitse Bella,
jos haluat kevyemmän voidetuntuman.

 


Bellavita-tuotteet

Bellavita-voiteet ovat koostumukseltaan ravitsevia ja ihanan täyteläisiä. Kaikki voiteet sopivat päivittäiseen käyttöön, etenkin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Bellavita-tuotesarjaan kuuluu miedosti hajustetut ja hajusteettomat päivä- ja yövoiteet. Voiteet sisältävät 0,3 % retinolia ja 1 % bakuchiolia, ja päivävoiteet sisältävät myös ihoa ravitsevaa ja uudistavaa E-vitamiinia.

Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Hajustetut

Hajusteettomat

 


Bella-tuotteet

Bella-voiteet ovat koostumukseltaan kevyempiä ja kaikki voiteet sopivat päivittäiseen käyttöön, etenkin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Bella-tuotesarjaan kuuluu miedosti hajustettu päivävoide ja hajusteeton yövoide. Voiteet sisältävät 0,3 % retinolia, 1 % bakuchiolia sekä ihoa ravitsevaa ja uudistavaa E-vitamiinia ja C-vitamiinia.

Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.