Hellä kylpy vauvalle

vauva_suihku_16-9_570.jpgSekoita kylpyveteen 5–10 senttiä Aqualania, eikä muuta pesuainetta tarvita. Kylvyn jälkeen ei välttämättä tarvita enää ollenkaan voitelua tai kevyt voitelu riittää.

Voidepesu ilman vettä

Laita Aqualan L:ää pumpuliin tai pehmeään paperiliinaan ja pyyhi sillä vauvan kainalot, taipeet ja kaulan poimut. Iho puhdistuu ja pysyy hyvässä kunnossa.

Atooppinen vauvauinnissa

Suojaa vauvan iho ennen uintia Novalanilla. Uinnin jälkeen huuhtele kloori pois huolellisesti ja voitele iho kosteuttavalla perusvoiteella, kuten Aqualan L:llä.

Liat pois iholta ilman vettä

Pursota Aqualan L:ää paperiliinaan ja pyyhi iholta liat pois ruokailun tai muun sotkun jäljiltä. Iho puhdistuu näin hellästi ilman vettäkin.

Levottomiin öihin

Maitorupi- ja atoopikkolapsen yöt ovat usein kutinan vuoksi levottomia. Voitele lapsen iho illalla Novalanilla, niin kutina helpottuu.

Punoittava peppu

Vaikka vaipanvaihdoista ja pesuista huolehtisi kuinka hyvin, saattaa pikkuisen iho ärtyä. Novalan sopii päivittäiseksi suojaavaksi vaippavoiteeksi, ja se pitää hoitajankin kädet pehmeinä.

Voidevinkit_vauvat1_1140x500.jpg

Tee lapsen ihon voitelusta mukavampaa

Hanki lapselle oma toilettilaukku tai pieni reppu, jossa säilytät perusvoiteen. Näin hänellä on oma ”aarre” mukaan otettavaksi. Anna lapsen osallistua itsekin voiteluhetkiin.

Lapsen kanssa voi tehdä myös oman ”taikatuubin” ja liimata voidetuubiin omia lempitarroja.

Voidevinkkien tuotteet

Lisää voidevinkkejä