Apua naaman punoitukseen

Moni mies kärsii turhaan kuivasta ja punoittavasta kasvojen ihosta. Humektan on tuoksuton perusvoide, josta iho saa tehokkaasti kosteutta, eikä iho jää rasvaiseksi tai kiiltäväksi.

Partabalsami

Purista Humektania kämmenelle, lisää muutama pisara partavettä ja voitele kasvosi. Anna voiteen imeytyä. Oman tuoksuisesi voide kosteuttaa ja notkistaa ihosi.

Liat pois käsistä

Ennen öljynvaihtoa ja muita likaisia askareita rasvaa kädet Hydranilla. Näin lika lähtee käsistä helpommin.

Pihka irti

Käsiin tarttuneesta pihkasta pääset eroon, kun levität pihkan päälle Hydrania, hankaat kevyesti ja pyyhit pois talouspaperilla.

Hikiliikkujalle

Kuivunut hiki ärsyttää ihoa, siksi ahkera treenaaja joutuu käymään usein suihkussa. Korvaa silloin tällöin saippua Aqualan L:llä, niin koko keho saa tarvitsemaansa kosteutta.

Intiimialueen voidepesu

Hellävarainen voidepesu voi auttaa intiimialueen kuivuuteen. Pese intiimialue aamulla käsisuihkulla ilman saippuaa. Käytä saippuan tilalla Aqualan L -voidetta. Pesun jälkeen voit vielä tarvittaessa sivellä Aqualan L -voidetta intiimialueelle.

Vinkki karvaisille säärille

Kosteuttava Aqualan Plus on sopiva perusvoide reilusti karvaisille ihoalueille kuten säärille. Se ei tartu karvoihin ja imeytyy nopeasti.

Voidevinkkien tuotteet

Lisää voidevinkkejä

22.2.2024 Voidevinkit

Lue lisää
22.2.2024 Voidevinkit

Lue lisää
22.2.2024 Voidevinkit

Lue lisää