Multivita Omegalive Strong

Multivita Omegalive Strong

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Erittäin vahva kalaöljykapseli. Suositeltu päiväannos, 2 kapselia, sisältää 1330 mg omega-3-rasvahappoja. Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa. 100 kaps.

 

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Omegalive Strong

Vahva kalaöljykapseli, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä.

Multivita Omegalive Strongin sisältämät DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Edullinen vaikutus näkökyvylle ja aivoille saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta, ja sydämelle nautittaessa 250 mg DHA:ta ja EPA:a .

Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

Annostus: Päiväannos, 2 kapselia, sisältää 2000mg kalaöljyä, josta 1330 mg omega-3 (E-EPA 640mg, E-DHA 460mg)

Muuta huomioitavaa: Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. 

Pakkaus: 100 kaps.

 

Ainesosat: Kalaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Väriaineeton,Liivatteeton (sika),Sulfaatiton,Makeutusaineeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg