Multivita Omegalive Raskaus & Imetys

Multivita Omegalive RaskausJaImetys RGB

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Erityisesti raskaana olevien ja imettävien tarpeisiin kehitetty omega-3-valmiste. Helposti nieltävät kapselit sisältävät erityisen runsaasti odottajalle tärkeitä DHA-rasvahappoja. DHA ylläpitää sikiön ja rintaruokinnassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä* ja sen tarve on suuri erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja joten sitä voi haluttaessa käyttää yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa. 100 kaps.

* Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta (aikuisten omega-3-rasvahappojen saantisuosituksen lisäksi (250 mg DHA:ta ja EPA:a/vrk). 

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Omegalive RaskausJaImetys RGB

Laadukas valmiste on kehitetty erityisesti raskaana olevien ja imettävien tarpeisiin. Multivita Omegalive Raskaus sisältää erityisen runsaasti odottajalle tärkeitä DHA-rasvahappoja. DHA ylläpitää sikiön ja rintaruokinaassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä ja sen tarve on suuri erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana.

Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 200 mg DHA:ta (aikuisten omega-3-rasvahappojen saantisuosituksen lisäksi (250 mg DHA:ta ja EPA:a/vrk).

Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja joten sitä voi haluttaessa käyttää yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa. 

Annostus: Suositeltu päiväannos, 1-2 kapselia sisältää 667-1334 mg kalaöljyä, josta 427 - 854mg omega-3 rasvahappoja (E-EPA 113 -226 mg, E-DHA 280 - 560 mg)

Muuta huomioitavaa: Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, jolla veren hyytyminen on heikentynyt.

Pakkaus: 100 kaps.

Ainesosat: kalaöljy, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Sokeriton,Hiivaton,Väriaineeton,Liivatteeton (sika),Sulfaatiton,Makeutusaineeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg