Multivita Vegan monivitamiini

Multivita Vegan 120tbl RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Erityisesti vegaanien ja kasvissyöjien hyvän ravitsemuksen täydentäjäksi suunniteltu monipuolinen, täysin vegaaninen monivitamiinivalmiste. Helposti nieltävä tabletti sisältää jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, mm. 20 mikrog. D3-vitamiinia, 30 mikrog. B12-vitamiinia ja 150 mikrog. jodia. Yhden tabletin annostus on käytössä edullinen. D- ja C-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B12- ja B6-vitamiini sekä magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Vegan 120tbl RGB Web

Erityisesti vegaanien ja kasvissyöjien hyvän ravitsemuksen täydentäjäksi suunniteltu monipuolinen, täysin vegaaninen monivitamiinivalmiste. Helposti nieltävä tabletti sisältää jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, mm. 20 mikrog. D3-vitamiinia, 30 mikrog. B12-vitamiinia ja 150 mikrog. jodia. Yhden tabletin annostus on käytössä edullinen. D- ja C-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B12- ja B6-vitamiini sekä magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä soijaa tai eläinperäistä liivatetta.

Annostus: 1 tabletti / vrk. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Jos olet raskaana, varmista tuotteen sopivuus lääkäriltä tai apteekista. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Pakkauskoko: 120 tabl. Säilytetään huoneenlämmössä, korkki tiiviisti suljettuna, poissa lasten ulottuvilta.

1 tabletti sisältää;

A-vitamiini (RE) 400 µg (50 %*)

D3-vitamiini20 µg (400 %*)

E-vitamiini (α-TE) 10 mg (83 %*)

C-vitamiini 80 mg (100 %*)

B1-vitamiini 1,4 mg (127 %*)

B2-vitamiini 1,6 mg (114 %*)

Niasiini (B3) (NE) 15 mg (94 %*)

B6-vitamiini 2,2 mg (157 %*)

Foolihappo 400 µg (200 %*)

B12-vitamiini 30 µg (1200 %*)

Biotiini 30 µg (60 %*)

Pantoteenihappo (B5) 4 mg (67 %*)

Magnesium 120 mg (32 %*)

Sinkki 15 mg (150 %*)

Mangaani 2,5 mg (125 %*)

Seleeni 50 µg (91 %*)

Kromi 30 µg (75 %*)

Jodi 150 µg (100 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatit, talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), kivennäisaineet (magnesiumoksidi, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, natriumselenaatti, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi), vitamiinit (L-askorbiinihappo, syanokobalamiini, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, kolekalsiferoli, retinoli, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli). Tarkista aina valmisteen aineososalista pakkauksesta, sillä se saattaa olla muuttunut.  

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta),Maidoton,Makeutusaineeton,Sokeriton,Vegaaninen,Väriaineeton,Sulfaatiton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg