Multivita Raskaus ja Imetys

Multivita Raskaus Ja Imetys 120tbl RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Laadukas monivitamiini erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Täydentää odotus- ja imetysajan ruokavalioita ja varmistaa elimistölle tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Sisältää muun muassa D3-vitamiinia, jodia, rautaa ja foolihappoa. Helposti nieltävä, pieniokoinen tabletti. Ei sisällä A-vitamiinia, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa ja liivatetta. 120 tabl.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Raskaus Ja Imetys 120tbl RGB Web

Laadukas ja monipuolinen monivitamiini erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Täydentää odotus- ja imetysajan ruokavalioita ja varmistaa elimistölle tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Sisältää muun muassa suomalaisten ravitsemussuositusten mukaiset määrät D3-vitamiinia, jodia ja foolihappoa sekä 20 mg rautaa. Helposti nieltävä, pienikokoinen tabletti, jonka voi tarvittaessa puolittaa. Ei sisällä A-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.

Käyttöaiheet: Monivitamiinitabletti erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille

Annostus: 1 tabletti /vrk niellän riittävän nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

1 tabletti sisältää:


B1  5 mg
B2 5 mg
B3 20 mg
B5 5 mg
B6 5 mg
B12 3 µg
Foolihappo 500 µg
Biotiini 30 µg
C-vitamiini 120 mg
D3-vitamiini 10 µg
E-vitamiini 15 mg
Magnesium 180 mg
Sinkki 15 mg 

Jodi 175 µg
Seleeni 60 µg
Rauta 20 mg

Pakkaukset: Multivita Raskaus ja Imetys 120 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: Ainesosat: kivennäisaineet (magnesiumoksidi, ferrofumaraatti, sinkkioksidi, kaliumjodidi, natriumselenaatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi). Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Väriaineeton,Liivatteeton,Sulfaatiton,Makeutusaineeton,Liivatteeton (nauta),Liivatteeton (sika)
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg