Multivita Pore

Multivita Pore 3x15 Etu Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Hedelmäisen appelsiininmakuinen monivitamiini raikkaana porejuomana on hyvä vaihtoehto nieltävälle tabletille. Vastaa vitamiini - ja hivenainekoostumukseltaan Multivita-monitamiinitablettia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. 15 ja 3 x 15 poretabl.

3.8/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Pore 3x15 Etu Rgb

Hedelmäisen appelsiininmakuinen monivitamiini raikkaana porejuomana on hyvä vaihtoehto nieltävälle monivitamiinitabletille. Multivita Pore vastaa vitamiini - ja hivenainekoostumukseltaan Multivita-monitamiinitablettia.  Vähäkalorinen -ja suolainen (1 poretabletti sisältää 7,1 Kcal ja 163 mg natriumia). Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla.

Käyttöaiheet: Monivitamiini- ja hivenainevalmiste.

Annostus: Yksi poretabletti päivässä liuotetaan lasilliseen kylmää vettä. Suositeltua vuorokauisannosta ei tule ylittää

1 poretabl. sisältää;

B1-vitamiini 1,4 mg
B2-vitamiini 1,6 mg
Niasiini (B3) 15 mg 
Pantoteenihappo (B5) 4 mg
B6-vitamiini 2,2 mg 
B12-vitamiini 3 μg 
Foolihappo 300 μg 
D-biotiini 30 μg 
C-vitamiini 75 mg 
D3-vitamiini 10 μg 
E-vitamiini 10 mg
Magnesium 100 mg 
Sinkki 10 mg 
Jodi 100 μg 
Mangaani 2,5 mg
Seleeni 50 μg

Pakkaukset: Multivita Pore 15 ja 45 poretablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.

Tutustu myös www.multivita.fi

1 poretabletti sisältää;

Happamuudensäätöaine (sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti, kaliumvetykarbonaatti,natriumkarbonaatti), täyteaine (mannitoli, magnesiumoksidi), askorbiinihappo, riisitärkkelys, makeutusaine (asesulfaami K, aspartaami), sinkkisulfaatti, nikotiiniamidi, DL-tokoferyyliasetaatti, aromi (appelsiini), mangaanisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, natriumriboaviini-5 -fosfaatti, tiamiinimononitraatti, hapettumisenestoaine (dinatriumsitraatti), vaahdonestoaine (dimetyylipolysiloksaani, piidioksidi), emulgointiaine (polysorbaatti 20), väri (karmiini), foolihappo, kaliumjodidi, natriumselenaatti, biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, sakkaroosi, osittain hydrolysoitu soijaöljy, liivate, maltodekstriini, maissitärkkelys.

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Liivatteeton (sika)