Multivita Pore

Multivita Pore 45 Pakkaus Vaaka Edesta RGB Web

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Hedelmäisen raikas, appelsiininmakuinen monivitamiini raikkaana porejuomana on hyvä vaihtoehto nieltävälle tabletille. Vastaa vitamiini - ja kivennäisainekoostumukseltaan Multivita-monitamiinitablettia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. 15 ja 45 poretabl. Ravintolisä. 

4.1/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Pore 45 Pakkaus Vaaka Edesta RGB Web

Hedelmäisen appelsiininmakuinen monivitamiini raikkaana porejuomana on hyvä vaihtoehto nieltävälle monivitamiinitabletille. Lasillisesta hyvänmakuista vitamiinijuomaa saat 16 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta! Multivita Pore vastaa vitamiini - ja kivennäisainekoostumukseltaan Multivita-monitamiinitablettia.  Vähäkalorinen -ja suolainen (1 poretabletti sisältää 7,1 Kcal ja 163 mg natriumia). Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Käyttöaiheet: Monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste

Annostus: Yksi poretabletti päivässä liuotetaan lasilliseen kylmää vettä. Suositeltua vuorokauisannosta ei tule ylittää.

1 poretabl. sisältää;

B1-vitamiini 1,4 mg
B2-vitamiini 1,6 mg
Niasiini (B3) 15 mg 
Pantoteenihappo (B5) 4 mg
B6-vitamiini 2,2 mg 
B12-vitamiini 3 μg 
Foolihappo 300 μg 
D-biotiini 30 μg 
C-vitamiini 75 mg 
D3-vitamiini 10 μg 
E-vitamiini 10 mg
Magnesium 100 mg 
Sinkki 10 mg 
Jodi 100 μg 
Mangaani 2,5 mg
Seleeni 50 μg

Pakkaukset: Multivita Pore 15 ja 45 poretablettia.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: happo (sitruunahappo), happamuudensäätöaineet (natriumkarbonaatit, kaliumkarbonaatit, natriumsitraatit), täyteaine (mannitoli), kivennäisaineet (magnesiumoksidi, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kaliumjodidi, seleeni), vitamiinit (L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, natriumriboflaviini-5′-fosfaatti, tiamiinimononitraatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), riisitärkkelys, aromi (appelsiini), makeutusaineet (asesulfaami K, aspartaami), väri (karmiini), vaahdonestoaineet (dimetyylipolysiloksaani, piidioksidi), emulgointiaine (polysorbaatti 20).

Ravintolisä

Gluteeniton,Laktoositon,Maidoton,Hiivaton,Sokeriton,Liivatteeton (sika),Sulfaatiton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg