Multivita Plus 250 tabl.

Multivita Plus 250 tabl

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Multivita Plus on Suomen suosituin* monivitamiinitabletti. Monipuolinen vitamiini ja kivennäisainekoostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yksi pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti. sisältää jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta.  Yksi tabletti päivässä riittää! 30, 100 ja 200 tabl.

*Pharmarket MAT 3/2021

 

3.6/5
Kiitos palautteestasi!
Multivita Plus 250 tabl

Suomen suosituin* monivitamiini -ja kivennäisainetabletti, jonka koostumus on suunniteltu erityisesti aikuisille. Yhdessä tabletissa jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta. Monipuolinen vitamiini -ja kivennäisainekoostumus, joka perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. 1 pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti päivässä riittää! Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

Käyttöaiheet: Monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste erityisesti aikuisten tarpeisiin.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää

1 tabletti sisältää:

A-vitamiini 300 mikrog.

B1 (tiamiini) 1,4 mg

B2 (riboflaviini) 1,6 mg

B3 (niasiini) 15 mg

B5 (pantoteenihappo) 4 mg

B6 (pyridoksiini) 2,2 mg

B12 (syanokobalamiini) 3 mikrog.

Foolihappo 400 mikrog.

Biotiini 30 mikrog.

C-vitamiini 75 mg

D3-vitamiini 10 mikrog.

E-vitamiini 10 mg

Magnesium 120 mg

Sinkki 15 mg

Jodi 150 mikrog.

Mangaani 2,5 mg

Kromi 30 mikrog.

Seleeni 50 mikrog.

 

 Pakkaukset: Multivita Plus 30, 100 ja 200 tablettia

Säilytys: Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.

*Pharmarket MAT 1/2021

 

Tutustu myös www.multivita.fi

Ainesosat: 1 tabl. sisältää: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kiinteyttämisaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkioksidi, nikotiiniamidi, natriumselenaatti, mangaanisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, retinyyliasetaatti, syanokobalamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi, kiillotusaine (etyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), tiamiinimononitraatti, riboaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi, D-biotiini.

Ravintolisä

Maidoton,Laktoositon,Gluteeniton,Hiivaton,Sokeriton,Väriaineeton,Liivatteeton,Makeutusaineeton,Liivatteeton (sika),Liivatteeton (nauta)