Calsorin 500 mg

Calsorin 500 mg srgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita.

Helposti nieltävä, puolitettava kalsiumtabletti. Varmistaa kalsiumin saannin erityisesti silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Ei sisällä sokeria , makeutus -tai aromiaineita. Sopii myös vegaaneille. 100 tabl.

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
Calsorin 500 mg srgb

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. Sopii erityisesti silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Calsorin 500mg ei sisällä aromiaineita, sokeria tai eläinperäistä liivatetta ja se voi olla sopiva vaihtoehto mm. ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa. Sopii myös vegaaneille.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. 

Annostus: 1-2 tablettia niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua annostusta ei tule ylittää

Käyttöaiheet: Päivittäisen kalsiumin saannin varmistaminen.

Pakkaukset: Calsorin 500 mg 100 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Tutustu myös www.calsorin.fi

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (talkki, rasvahappojen magnesium-suolat, etyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyli-selluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väri (titaanidioksidi).

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen