Calsorin 500 mg

Calsorin 500 mg srgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Helposti nieltävä, puolitettava kalsiumtabletti sisältää 500 mg kalsiumia. Calsorin 500 mg varmistaa päivittäisen kalsiumin saannin ja sopii erityisesti silloin, jos D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Ei sisällä sokeria , makeutus -tai aromiaineita. Sopii myös vegaaneille. 100 tabl.

3.4/5
Kiitos palautteestasi!
Calsorin 500 mg srgb

Calsorin kalsiumvalmiste 500 mg on helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. Sopii erityisesti silloin, kun D-vitamiinin saanti on turvattu muista lähteistä. Calsorin 500 mg ei sisällä aromiaineita, sokeria tai eläinperäistä liivatetta ja se voi olla sopiva vaihtoehto mm. ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa tai jauhaa. Sopii myös vegaaneille. Ravintolisä.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. 

Annostus: 1-2 tablettia niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

Käyttöaiheet: Päivittäisen kalsiumin saannin varmistaminen.

Pakkaukset: Calsorin 500 mg 100 tabl.

Säilytys: Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, suojattuna kosteudelta

Tutustu myös www.calsorin.fi

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, talkki, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, etyyliselluloosa, glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), päällyste (pintakäsittelyaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsiumsulfaatti, magnesiumkarbonaatit, polyeteeniglykoli, hydroksipropyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa).

Ravintolisä

Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Hiivaton, Sokeriton, Väriaineeton, Liivatteeton, Vegaaninen
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg