DeviSol Vege 20 mikrog

Devisol Vege 20 mcg 200 Tabl 8256 Flag

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

DeviSol Vege 20 mikrog on erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille kehitetty D3-vitamiinitabletti. Pienikokoinen, nieltävä tabletti on sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä aineosia. Saatavilla 200 tabl. pakkauksessa.

4.3/5
Kiitos palautteestasi!
Devisol Vege 20 mcg 200 Tabl 8256 Flag

DeviSol Vege 20 mikrog on erityisesti vegaaneille ja kasvissyöjille kehitetty D3-vitamiinitabletti. Pienikokoinen, nieltävä tabletti on sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä aineosia. Tuotteessa käytetty D3-vitamiinin raaka-aine on peräisin leväkasveihin lukeutuvasta jäkälästä.  

Annostus: 1 tabletti päivässä niellään riittävän nesteen kera. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 20 mikrog* D3-vitamiinia. *400 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Koostumus: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kolekalsiferoli-(D3)valmiste, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Pakkaukset: 20 mikrog 200 tabl.

Ravintolisä

Laktoositon,Sokeriton,Makeutusaineeton,Hiivaton,Gluteeniton,Vegaaninen,Liivatteeton,Maidoton,Väriaineeton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg

Vegaaninen d-vitamiinivalmiste

puhalteleepellolla.jpg

Vegaanit ja d-vitamiini

Kaikki vegaanit tarvitsevat käytännössä erillisen D3-vitamiinilisän, sillä kasviperäinen ruokavalio ei sisällä luonnostaan riittävästi D-vitamiinia. DeviSol Vege tarjoaa hyvän vaihtoehdon vegaaniruokavaliota noudattavalle. Se turvaa päivittäisen riittävän D3-vitamiinin saannin.

D3-vitamiineissa on eroja

D3-vitamiinitabletit ja -valmisteet sisältävät pääsääntöisesti eläinperäistä D3-vitamiinia (kolekalsiferolia). Raaka-aine saadaan yleensä lampaan villarasvasta tai kalanmaksaöljystä.

Devisol Vegessä D3-vitamiini on peräisin leväkasveihin lukeutuvasta jäkälästä, joka sisältää luonnostaan korkean pitoisuuden D3-vitamiinia (kolekalsiferolia).

vitamiinien_erot.jpg