Devisol Dino Mustikka Appelsiini

DeviSol Dino 120kpl Rgb

Ravintolisä on pieninä annoksina, kuten tabletteina, nautittava elintarvike, jonka tarkoituksena on täydentää ruokavaliota. Ravintolisä voi sisältää esimerkiksi vitamiineja tai kivennäisaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ruokavaliota.

Nappaa kiinni hirmuisen hyvät DeviSol Dino D-vitamiinit! Veikeät dinon muotoiset D-vitamiinit ovat mukavan pehmeitä ja pureskeltavia. Mukana menossa kaksi mainiota makua: mustikka ja appelsiini. Yksi dino sisältää 15 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Saatavilla apteekeista 60 ja 120 kpl pakkauksissa.

3.9/5
Kiitos palautteestasi!
DeviSol Dino 120kpl Rgb
dino_cycle_3.png

Pehmeä dinosauruksen muotoinen D3-vitamiinivalmiste. Pakkauksessa on appelsiinin ja mustikan makuisia pureskeltavia dinoja. Yksi dino sisältää 15 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle ja vahvistaa vastustuskykyä lapsilla.

Annostus: 1 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa pureskella hyvin. Suositeltava vuorokausiannos sisältää 15 mikrog* D3-vitamiinia. *300 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä korkki suljettuna, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ainesosat: Makeutusaineet (maltitoli, asesulfaami K), muunnettu perunatärkkelys, happo (sitruunahappo), luontaiset aromit (mm. mustikka, appelsiini), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, paprika-porkkanatiiviste, porkkana-kirsikkatiiviste, kasviöljyt (kookos, rapsi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

Ravintolisä

Gluteeniton,Hiivaton,Laktoositon,Liivatteeton,Maidoton,Väriaineeton,Sokeriton
orion-pharma-logo.png

Hyvinvointia rakentamassa

  • Orion on kotimainen lääkeyhtiö
  • Olemme rakentaneet hyvinvointia suomalaisille jo yli sadan vuoden ajan
  • Työllistämme suomessa yli 2700 henkilöä
  • Lue lisää meistä!
Avainlippu_w100.jpg