Liinus Pakkauskuva 2019 Left Srgb

Liinus

3.4/5
Kiitos palautteestasi!

Pellavarae. Kuitulisä. Valmistettu Suomessa, kotimaisesta pellavasta patentoidulla menetelmällä. Se sisältää sydämelle ja verisuonille tärkeitä omega-3-rasvahappoja, sekä runsaasti kuitua. Liinusta ei suositella alle 12–vuotiaille, raskaana oleville, imettäville eikä munuaisvajaatoimintapotilaille. 500 g

Tuoteteksti

Kotimaisesta pellavasta patentoidulla menetelmällä valmistettu kuitulisä, Liinus pellavarae.
 
Käyttöaiheet: kuitulisä
 
Koostumus: Kuitua 44 g/100 g, Monityydyttymättömiä rasvahappoja 16 g/100 g, Lignaania

Pakkaukset: 500 g

Liinus tehdään pellavasta. Minkä maalaisesta pellavasta on kysymys?
Liinus tehdään suomalaisesta pellavasta.

Minulla on kolesterolilääkitys (statiini). Voinko sen lisäksi käyttää Liinusta?
Suosittelemme keskustelemaan lääkärinne kanssa.

Voiko Liinusta käyttää raskauden ja imetyksen aikana?
Orion ei suosittele Liinusta käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Lääkelaitoksen julkaisussa Lääkkeet raskauden ja imetyksen aikana on osio, jossa ohjataan pysymään lääkkeeksi rekisteröityjen tuotteiden piirissä. Jos käyttäjä tarvitsee kuitulaksatiivia, pyydämme ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin, joka suosittelee viranomaisten hyväksymää tuotetta raskaus-ja imetysajan käyttöön.

Olen käyttänyt Liinusta jo pidemmän aikaa ja varsinkin alussa tuli vaikutelma, että se auttaa myös pudottamaan painoa. Onko asiasta tarkempaa tietoa?
Ei suoranaisesti ole, mutta säännöllinen vatsan toiminta saattaa tehdä olon ja liikkumisen kevyemmäksi, mikä on puolestaan mainio apu painonhallinnassa.

Onko Liinuksessa omega-rasvahappoja?
Liinuksen perustehtävä on vatsan ja suolen toiminnan tasapainottaminen. Liinuksesta saatavat rasvahapot ovat elimistölle hyödyllinen lisä. Valmisteen alfa-linoleenihappo edustaa omega-3 ryhmän rasvahappoja: sitä on 13.2 g /100 g , linolihappo edustaa omega-6 ryhmää, sitä on 2.8 g/ 100 g. Sen lisäksi valmisteessa on omega-9 eli öljyhappoa, 2,0 g / 100 g.

Onko väliä mitä nestettä nauttii Liinuksen kanssa? Vaikuttaako joku juoma paremmin kuin joku toinen?
Oleellista on nauttia lasillinen n. 2 dl nestettä ja mieluiten vettä tai mehua.