Tuotteet

Sivun sisältö ja pikalinkit

Orionin perusvoiteet ryhmitellään niiden koostumuksen mukaan neljään pääryhmään: kosteuttaviin, hoitaviinerikois- ja probioottisiin perusvoiteisiin. Jokainen perusvoide on Orionin lääketehtaan tietämyksen ja ihotautilääkäreiden käytännön kokemukseen perustuvan yhteistyön tulos. Tutustu voiteisiin ja löydä omasi laajasta valikoimasta.

Kaikki voiteet_vs3_wo_Oil.jpg

 

Kosteuttavat perusvoiteet

perusvoide_kuvakkeet_kosteuttavat.pngKosteuttavat perusvoiteet ovat kevyitä, ihoon nopeasti imeytyviä. Ne sopivat hyvin normaalin ja kuivan ihon kosteuttavaksi perusvoiteeksi sekä myös atooppisen ihon perusvoiteeksi silloin, kun iho voi hyvin.

Hoitavat perusvoiteet

perusvoide_kuvakkeet_hoitavat.pngKun iho on luonnostaan kuiva, atooppinen ja hilseilevä, se vaatii tukevampaa ja hoitavampaa voidetta. Hoitavat perusvoiteet sisältävät kosteuttavia perusvoiteita enemmän rasva- ja öljykomponentteja, jolloin voiteet ovat paksumpia, ja ihon kosteuttamisen lisäksi ne jättävät iholle kosteuden haihtumista estävän suojapinnan.

Erikoisperusvoiteet

perusvoide_kuvakkeet_erikois.pngErikoisperusvoiteet ovat notkeita ja hyvin imeytyviä perusvoiteita, joiden koostumus on suunniteltu vaikuttamaan ihon läpäisyesteeseen lisäten siihen rasva-aineita. Näiden voiteiden avulla mm. kuiva, atooppinen ja vanheneva iho pystyy säilyttämään oman, luonnollisen kosteutensa paremmin.

Probiottiset perusvoiteet

perusvoide_kuvakkeet_probioottiset.pngProbioottiset perusvoiteet sisältävät maitohappobakteerin solu-uutetta. Solu-uute auttaa vahvistamaan ihon omaa läpäisyestettä suojaten ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Se myös vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä, uudistaa ihoa ja estää haitallisten bakteerien kasvua iholla. Sopivat kuivalle, atooppiselle ja herkästi reagoivalle iholle.