Para-Tabs

Para-Tabs on kotimainen kipulääketuoteperhe kivun ja kuumeen itsehoitoon. Para-Tabs sisältää vaikuttavana aineena parasetamolia, joka ei ärsytä vatsaa ohjeenmukaisessa käytössä.

Para-Tabs on tehokas ja hyvin siedetty kipulääke, joka sopii useimmille yli 4-vuotiaille, yleensä myös mahahaava-alttiille, astmaa sairastaville ja raskaana oleville sekä verenohennuslääkettä käyttäville. Lääkkeen sopivuuden voit varmistaa apteekista tai lääkäriltäsi.

Para-Tabs valmisteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Para-Tabs -tuotteista

  • Para-Tabs valmisteita käytetään tilapäisiin kipu-ja kuumetiloihin. Vaikuttava aine on parasetamoli.
  • Para-Tabs valmisteita voi käyttää kuumeeseen ja kipuun, influenssan oireisiin, päänsärkyyn, lihassärkyyn, hammassärkyyn, kuukautiskipuihin ja nivelrikosta aiheutuvaan kipuun.  
  • Para-Tabs tabletit ovat jakourallisia, kapselimallisia tabletteja, jotka voi tarvitttaessa puolittaa.
  • Para-Tabs tuotteita on kahta vahvuutta: 500 mg tabletit aikuisille ja yli 4-vuotiaille (painon mukaan, enintään 45 mg/kg vuorokaudessa) ja 1000 mg tabletit aikuisille ja yli 16-vuotiaille. 
  • Para-Tabs -valmisteet on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. Pitkäaikainen käyttö enimmäisannoksilla saattaa lisätä maksa- ja munuaisvaurioiden riskiä.

Valmistettu Suomessa.

Para-Tabs 500 mg

Para-Tabs 500 mg tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille painon mukaan kerta-annoksena 15 mg/kg, enintään 45 mg/kg vuorokaudessa

Tutustu tuotteeseen

Para-Tabs 1000 mg

Para-Tabs 1000 mg tabletit tilapäisiin kipu- ja kuumetiloihin aikuisille ja yli 16-vuotiaille. Annostus on ½–1 tablettia korkeintaan 3 kertaa päivässä.

Tutustu tuotteeseen