Tuotteet

Nasolin-sumutteita käytetään tilapäisesti nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen.

Nasolin-nenäsumutteita on kahta vahvuutta: miedompi 0,5 mg/ml (keltainen pakkaus) on tarkoitettu 2–10-vuotiaille ja vahvempi 1,0 mg/ml (punainen pakkaus) yli 10-vuotiaille. Sumutteiden vaikuttava aine ksylometatsoliini supistaa nenän limakalvon verisuonia ja vähentää näin limakalvon turvotusta.

Valmistettu Suomessa

Nasolin-nenäsumutteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

nasolin_laakkeelliset_tuotesivusto_vaikuttaakuplat.jpg

Nasolin 1 mg/ml nenäsumute

Nasolin 1 mg/ml nenäsumute on tarkoitettu yli 10-vuotiaiden lasten ja aikuisten nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen. Suositeltu annos on 1–2 suihketta molempiin sieraimiin enintään kolmesti päivässä ja enintään 7 vuorokauden ajan.

Tutustu tuotteeseen

Nasolin 0,5 mg/ml nenäsumute

Nasolin 0,5 mg/ml nenäsumute on tarkoitettu 2-10-vuotiaiden lasten nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen. Suositeltu annos lapsille on yksi suihke molempiin sieraimiin enintään kolmesti päivässä ja enintään 5 vuorokauden ajan.

Tutustu tuotteeseen

Vaikuttava aine ksylometatsoliini. Nasolin 0,5 mg/ml ja 1 mg/ml nenäsumute tilapäisesti nenän tukkoisuuden tai poskiontelotulehduksen oireiden lievittämiseen. 2–10-vuotiaille lapsille valmistetta (0,5mg/ml) saa käyttää enintään 5 vrk. Aikuisille ja yli 10-vuotiaille enintään 7 vrk, ellei lääkäri toisin määrää. Ei raskaana oleville. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.